S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Family"

Το κομψό all day στην πλατεία της Βούλας, συνδυάζει το προνομιακό του σημείο και το προσεγμένο design, με όλα όσα χρειάζεται ένα μαγαζί για να γίνει ευχάριστο στέκι για κάθε ώρα της μέρας.

Family

Χαλαρό περιβάλλον με vintage διακοσμητικές λεπτομέρειες, ευγενικό service και μια μεγάλη γκάμα γευστικών επιλογών ιδανικών για το ξεκίνημα της μέρας, για brunch ή για after office συναντήσεις, το "Family" στη Βούλα προσφέρει τη ζεστασιά ενός φιλικού "σπιτιού", ιδανικού για την έξοδο της παρέας αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις. 

Family

Family

Ποικιλία από καφέδες, ροφήματα σοκολάτας, τσάι, σπιτικά αναψυκτικά και δροσιστικά smoothie είναι ιδανικά για το ξεκίνημα της μέρας, ενώ αργότερα θα τα συνδυάσετε με κάποια από τις χορταστικές προτάσεις για brunch όπως avocado on toast, croque madame ή acai bowl. Οι λάτρεις της pizza, των risotto και των ζυμαρικών θα τα απολαύσετε πίνοντας πρώτα ένα Aperitivo ή σαvγκρία.

Κοκτέιλ η κρασί από ελληνικό ή διεθνή αμπελώνα θα ακολουθήσουν με πιάτα όπως η μοσχαρίσια ταλιάτα με μαγιονέζα τρούφας, το κριθαρότο γαρίδας και το φιλέτο λαυράκι. Ολοκληρώστε την επίσκεψή σας γλυκά με μία πορτοκαλόπιτα, ένα cheesecake με μαρμελάδα αγριοκέρασο η ένα λαχταριστό banoffee.

Family

Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 74, 212104 3411, FB: FAMILY - Voula, IG: familyvoula

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Λήμνος "κατεβαίνει" στην Αθήνα και πιάνει τραπέζι στον 'Τσίφτη'

Mια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στη γαστρονομία της Λήμνου, την Τρίτη 11 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/11/2025

Μια παριζιάνικη ταβέρνα στρώνει τραπέζι μαζί με τον Οικονόμου

Η Taverna Paris έρχεται σήμερα από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering.

Σε ένα από τα πιο cool ιταλικά της Αθήνας στήνουν μια πραγματική γιορτή γεύσης

Brunch all’italiana με θέα το Σαρωνικό και νέο μενού που σε ταξιδεύει από τη Νάπολη ως το Τορίνο.

Μια ιταλική κουζίνα του Κεραμεικού κάνει ακόμα και τους δύσπιστους να λένε ‘Mamma Mia!’

Ιταλική φινέτσα και arty ατμόσφαιρα, εκεί όπου η γεύση συναντά την υψηλή αισθητική.

Σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της Αθήνας σερβίρουν νέο μενού

Μία προνομιακή βεράντα με την Αθήνα στο πιάτο, έμφαση στην τέχνη και ωραίες γεύσεις.

'Spit Jack' και την Κυριακή στο Golden Hall

Οι Κυριακές αποκτούν γεύση μέσα από την εμπειρία του Spit Jack στο Golden Hall.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου στα εστιατόρια της Αθήνας

Μερικές προτάσεις για να την περάσεις φίνα, στη γιορτή του ελληνικού Νεμπιόλο.