Ο Nespresso Colombia Organic συνεχίζει το γευστικό μας ταξίδι στη βιωσιμότητα

Ο νέος καφές της Nespresso Professional φέρνει στο φλυτζάνι μας τα αρμονικά αρώματα και τις ισορροπημένες γεύσεις της Κολομβίας.

Nespresso Colombia Organic

Αφοσιωμένη στην υπόσχεσή της για βιώσιμη απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, αλλά πιστή στα αυστηρά πρωτόκολλα αειφόρου βιολογικής καλλιέργειας, η Nespresso Professional συνεχίζει να μας ταξιδεύει σε μερικά από τα καλύτερα χαρμάνια του κόσμου, αυτή τη φορά φέρνοντας στο φλυτζάνι μας τα αρμονικά αρώματα και τις ισορροπημένες γεύσεις της Κολομβίας, με τον Nespresso COLOMBIA ORGANIC, της σειράς Origins.

Nespresso Colombia Organic

'Ένας αρμονικός και γλυκός καφές με ψημένες νότες δημητριακών και κόκκινα φρούτα, που ολοκληρώνεται με μια άφθονη, πυκνή κρέμα και μια επίγευση που διαρκεί, ο COLOMBIA ORGANIC καλλιεργείται από τοπικούς αγρότες στην περιοχή Τολίμα, συνδυάζοντας την τοπική τεχνογνωσία με αυστηρές μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας και τις βέλτιστες πρακτικές του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ ™ της Nespresso.

'Έτσι, κάθε φλυτζάνι του Nespresso COLOMBIA ORGANIC κλείνει μέσα στη μεστή του γεύση του το πάθος της Nespresso Professional για τη φροντίδα των καλεσμένων μας, αλλά και του πλανήτη.

Nespresso Colombia Organic

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.