Around the table: Η MasterCard στρώνει γιορτινό τραπέζι

Κορυφαία εστιατόρια και ειδικά σχεδιασμένα μενού στρώνουν το μεγάλο τραπέζι της MasterCard, για το νέο γαστρονομικό γεγονός που θα δώσει άλλη γεύση στις γιορτές μας.

MasterCard Around the Table

Tώρα που τα εστιατόρια φορούν τα πιο λαμπερά τους κι η γιορτινή Αθήνα μας καλεί να την απολαύσουμε συναντώντας στα εστιατόρια και τα bar της τους πιο αγαπημένους μας ανθρώπους, η MasterCard μας δίνει την καλύτερη ευκαιρία να μαζευτούμε γύρω από το γιορτινό τραπέζι, για να μοιραστούμε μια πολύ υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία: το "Around the table".

MasterCard Around the Table

Το μεγάλο γαστρονομικό γεγονός, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο και θα διαρκέσει έως το τέλος Δεκεμβρίου, δίνει ξεχωριστεί γεύση στις γιορτές μας μέσα από μια σειρά ειδικά διαμορφωμένων μενού, σχεδιασμένων αποκλειστικά για το Around the Table. Καταξιωμένοι σεφ σε επιλεγμένα εστιατόρια της Αθήνας και των μεγάλων χειμερινών προορισμών της Ελλάδας, εμπνέονται από τη φιλοσοφία του Zero Food Waste, για να δημιουργήσουν μια σειρά από μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, με επίκεντρο εξαιρετικά πιάτα κι εμπνευσμένους συνδυασμούς.

MasterCard Around the Table

Σχεδιασμένο αποκλειστικά για τη MasterCard, το Around the Table δίνει σε όλους τους κατόχους καρτών Mastercard τη δυνατότητα να κάνουν την κράτησή τους στο εστιατόριο της επιλογής τους γρήγορα και εύκολα, μέσα από την πλατφόρμα priceless.com/aroundthetable - όμως περιμένετε: δεν είναι μόνο τα πιάτα το επίκεντρο της βραδιάς.

Πέρα από τα ειδικά σχεδιασμένα μενού που θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε, το πρόγραμμα του Around the Table περιλαμβάνει και άλλα physical και digital γαστρονομικά happenings, χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές, αξέχαστες αναμνήσεις και εμπειρίες που είναι, πολύ απλά, ανεκτίμητες!

Μάθετε περισσότερα για το Around the Table της MasterCard στο 
priceless.com/aroundthetable.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ουζερί-μύθος του αθηναϊκού κέντρου

Καλούδια του αφρού και του βυθού, αποστάγματα φίνα και ατμόσφαιρα ανεμελιάς συνθέτουν το σκηνικό στην πλατεία Βικτωρίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
12/05/2025

Γεύση και άρωμα Τήνου με το "Μικρό Καράβι" να πιάνει λιμάνι στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο "Μικρό Καράβι", με καπετάνιο τον Αντώνη Ψάλτη, έδεσε στη Γλυφάδα για να στρώσει τα τραπέζια του Ark με τα πεντανόστιμα προϊόντα και τη γευστική παράδοση του αγαπημένου νησιού.

Όλα τα εστιατορικά νέα των νησιών γι' αυτό το καλοκαίρι

Σαλπάρουμε για τα ελληνικά πελάγη της γεύσης, με καπετάνιους τους σεφ που θα νοστιμίσουν το θέρος.

Τι μαγειρεύει ένας Κολομβιανός στην Αθήνα;

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ταξιδέψεις στη Λατινική Αμερική, με προσεγμένες nikkei και chifa προτάσεις.

Πάρτι με spritz και πίτσες στο κέντρο

Με την υπογραφή του Louza και του Mozz:art.

Πώς μεταφράζεται η γαστροταβέρνα Θεσσαλονίκης στα αθηναϊκά;

Το "Σεράμικο" του Κεραμεικού έχει μια πολύ καλή απάντηση, το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου", δηλαδή, που μιξάρει παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς. Διαβάστε την κριτική μας!

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;