Έζα Fine Lager: H μπύρα που ταιριάζει στην Ελλάδα

Με τον πλούτο των διεθνών της διακρίσεων να λάμπει σαν το μεράκι των ανθρώπων που την παράγουν, η φίνα μπύρα της Ελληνικής Ζυθοποιΐας Αταλάντης είναι σχεδιασμένη για να φέρνει στο τραπέζι τη νοστιμιά του μαζώματος.

έζα fine lager

Σχεδιασμένη για να ταιριάζει με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η γεύση της Ελλάδας, η εζα Fine Lager δεν είναι απλά άλλη μια μπύρα: είναι η ποιοτική απόδειξη ότι το πάθος και το μεράκι μπορούν να χωρέσουν σε ένα μπουκάλι. Επιστέγασμα μακρόχρονων δοκιμών και πειραματισμών, που της έφεραν έναν πλούτο από χρυσές διεθνείς διακρίσεις να συναγωνίζονται το λαμπερό ξανθό χρώμα της, η φίνα lager της Ελληνικής Ζυθοποιΐας Αταλάντης είναι φτιαγμένη από το υλικό των καλύτερών μας τραπεζωμάτων.

έζα fine lager

Συμπυκνώνοντας στα ελαφριά αρώματα και την απαλή της αίσθηση τη χαρά και την αξία του να καθόμαστε γύρω από ένα τραπέζι με φίλους, ξεδιπλώνει σε κάθε της γουλιά την απόλαυση του να μοιραζόμαστε γεύσεις, γνώσεις, εμπειρίες και απόψεις. Κι όπως ανοίγουμε μια μπίρα για να απολαύσουμε, έτσι  ανοίγουμε κι εμείς μαζί της, κι απολαμβάνουμε τη ζωή, την παρέα και το φαγητό που μας συνδέει.

έζα fine lager

Σχεδιασμένη για να προσθέτει την απόλαυση αυτή σε κάθε περίσταση, η δροσιστική γεύση που της χαρίζουν οι εκλεκτές ποικιλίες κριθαριών και λυκίσκου, αλλά και το αρτεσιανό νερό του Παρνασσού, κάνουν την εζα fine lager να μπορεί όχι απλά να συνοδεύσει τις πλέον πολυαγαπημένες γεύσεις της Ελληνικής Κουζίνας, αλλά να τις αναδείξει σε σπεσιαλιτέ υψηλού επιπέδου. Γιατί με το γεμάτο σώμα και τη γευστική αρμονία της, αυτή η ευχάριστη, ευκολόπιοτη και δροσιστική, αποτελεί την ιδανική αφορμή για τα παρεΐστικα τσουγκρίσματά μας, κλείνοντας στη γεύση της τη νοστιμιά του μαζώματος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Αφιέρωμα | Ιταλική Κουζίνα: Εστιατόρια της Αθήνας που μιλούν -πολύ καλά- ιταλικά

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.