Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μάς υποδέχονται στο "Erimitis Bar & Restaurant"

Με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα των Παξών, το υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο bar – resto συνδυάζει χαλαρό κι εκλεπτυσμένο περιβάλλον, με κομψή και μοντέρνα ελληνική κουζίνα.

Erimitis Bar Restaurant Παξοί

Φωλιασμένο στη δυτική ακτή των Παξών και με θέα ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα του Ιονίου, το "Erimitis Bar & Restaurant" μπορεί να έχει ιστορία από το 2001, όμως η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξή του, το έχουν εδραιώσει ως ένα σύγχρονο γευστικό καταφύγιο, που συνδυάζει τη φίνα καλοφαγική του πρόταση, με το μοναδικό φυσικό τοπίο που την αγκαλιάζει.

Erimitis Bar Restaurant Παξοί

Χαζεύοντας τον ήλιο να χάνεται στο απέραντο γαλάζιο της Αδριατικής, πιάτα όπως οι γαρίδες σε κρούστα από φύκια, με λαδολέμονο αχινού και μους ταραμά, ή η πεσκανδρίτσα με μπουγιαμπέσα, "ριζότο" καλαμαριού, guanciale και αχνιστά όστρακα, φέρνουν στο τραπέζι τη θαλασσινή γαλήνη του σκηνικού, ενώ προτάσεις όπως το φιλέτο από μαύρο χοίρο με σελινόριζα και φρικασέ μανιταριών, ή το γιουβέτσι με φιλέτο αρνιού και βουβαλίσιο κριθαράκι μαγειρεμένο σε νερό τομάτας, με κρέμα από γλυκό πελτέ με σταφίδες, ξεδιπλώνουν μια γευστική βεντάλια κομψής ελληνικότητας, με την οποία ο executive chef Στέφανος Κόκκαλης οδήγησε το "Erimitis Bar & Restaurant" στις υποψηφιότητες των Χρυσών Σκούφων για το 2022.

Erimitis Bar Restaurant Παξοί

Με σύγχρονες τεχνικές, σεβασμό στην παράδοση και αγάπη για την τοπική πρώτη ύλη, το μενού του "Erimitis Bar & Restaurant" παρουσιάζει μια fine comfort εκδοχή της ελληνικής κουζίνας, την οποία σιγοντάρουν φινετσάτα cocktails από το πρωτότυπο bar, αλλά και επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

Παξοί, χωριό Μαγαζιά, 6977753499
relax@erimitis.com
http://www.erimitis.com/
FB: Erimitis
IG: @erimitis_restaurant

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.