Μια βραδιά, μια συνεργασία, ένα μενού που δεν επαναλαμβάνεται "Side by Side" στο zohós

O Executive Chef του zohós Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή.

Μια βραδιά, μια συνεργασία, ένα μενού που δεν επαναλαμβάνεται 'Side by Side' στο zohós

Το εστιατόριο zohós παρουσιάζει ένα ακόμη "Side by Side", μία βραδιά που ενώνει δύο κουζίνες, δύο φιλοσοφίες και δύο chefs σε ένα pop-up μενού που θα σερβιριστεί μόνο για μία ημέρα.

Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, ο Executive Chef του zohós Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή που φωτίζει την ελληνική γαστρονομία μέσα από φρέσκιες τεχνικές, μνήμες και τοπικά υλικά. Η σύμπραξή τους αποτυπώνεται σε ένα μενού έξι στάσεων με μοναδικό wine pairing από το Κτήμα Χαριτάτου.

Το pop-up μενού περιλαμβάνει πιάτα με εποχιακά υλικά όπως το χαρούπι με αυγοτάραχο, ένα καπνιστό-πιπεράτο κουνουπίδι, ένα νησιώτικο comfort pithivier εμπνευσμένο από την παραδοσιακή κεφαλλονίτικη μπακαλιαρόπιτα, αρωματικά μανιτάρια στα κάρβουνα "Σαβόρι”, κλασικό αρνί κλέφτικο σε παραδοσιακό στυλ, καθώς και ένα γλυκό-τραγανό προφιτερόλ με μάντολες Κεφαλονιάς που ολοκληρώνει τη βραδιά, πριν από το αρμονικό φινάλε με καφέ & mignardises.


Τιμή εμπειρίας: 60€ / άτομο

Συμπεριλαμβάνεται wine pairing από το Κτήμα Χαριτάτου

Το "Side by Side" έχει ήδη καθιερωθεί ως μια σειρά βραδιών που εξαντλούνται γρήγορα και αυτή η έκδοση δεν αποτελεί εξαίρεση.


Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η κράτηση είναι απαραίτητη, προτείνεται η άμεση επιβεβαίωση.

Κρατήσεις: +30 210 33 700 35

Περισσότερες πληροφορίες

Zohos

Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20 (ξεν. «Electra Palace Athens»), κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/12/2025

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.

Το "Οινοπαντοπωλείο Χρυσομάλλης" προτείνει μοντέρνα μπιστρονομία στην καρδιά της Μεσσηνίας

Δέκα χρόνια μετά την αναγέννησή του από τον Παναγιώτη Χρυσομάλλη, το ιστορικό οινοπαντοπωλείο που ίδρυσε ο πατέρας του το 1958 παραμένει ένα από τα πιο ξεχωριστά γευστικά σημεία της Καλαμάτας.

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.