Το εστιατόριο zohós παρουσιάζει ένα ακόμη "Side by Side", μία βραδιά που ενώνει δύο κουζίνες, δύο φιλοσοφίες και δύο chefs σε ένα pop-up μενού που θα σερβιριστεί μόνο για μία ημέρα.
Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, ο Executive Chef του zohós Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή που φωτίζει την ελληνική γαστρονομία μέσα από φρέσκιες τεχνικές, μνήμες και τοπικά υλικά. Η σύμπραξή τους αποτυπώνεται σε ένα μενού έξι στάσεων με μοναδικό wine pairing από το Κτήμα Χαριτάτου.
Το pop-up μενού περιλαμβάνει πιάτα με εποχιακά υλικά όπως το χαρούπι με αυγοτάραχο, ένα καπνιστό-πιπεράτο κουνουπίδι, ένα νησιώτικο comfort pithivier εμπνευσμένο από την παραδοσιακή κεφαλλονίτικη μπακαλιαρόπιτα, αρωματικά μανιτάρια στα κάρβουνα "Σαβόρι”, κλασικό αρνί κλέφτικο σε παραδοσιακό στυλ, καθώς και ένα γλυκό-τραγανό προφιτερόλ με μάντολες Κεφαλονιάς που ολοκληρώνει τη βραδιά, πριν από το αρμονικό φινάλε με καφέ & mignardises.
Τιμή εμπειρίας: 60€ / άτομο
Συμπεριλαμβάνεται wine pairing από το Κτήμα Χαριτάτου
Το "Side by Side" έχει ήδη καθιερωθεί ως μια σειρά βραδιών που εξαντλούνται γρήγορα και αυτή η έκδοση δεν αποτελεί εξαίρεση.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η κράτηση είναι απαραίτητη, προτείνεται η άμεση επιβεβαίωση.
Κρατήσεις: +30 210 33 700 35