Εκεί που τα φώτα της πόλης γίνονται ένα με τ’ αστέρια, το "Neoma Hotel" έχει σχεδιάσει για τις ημέρες των γιορτών απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς με κάδρο τη φαντασμαγορική θέα σε ολόκληρη την Αθήνα. Κάτω από φουτουριστικούς διάφανους θόλους στον τελευταίο όροφο, προστατευμένοι από το χειμώνα αλλά με τον αττικό ουρανό να μας σκεπάζει, απολαμβάνουμε τη μαγική εμπειρία του "Let’s Bubble".

Στο τιμόνι της κουζίνας, ο πολυβραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης δημιουργεί πιάτα ανάμεσα στο μεσογειακό comfort και τη σύγχρονη ελληνική προσέγγιση με καθαρές τεχνικές, φρέσκες πρώτες ύλες και ισορροπίες. Από ταρτάρ ελληνικής μοσχίδας με μεδούλι και γραβιέρα Νάξου μέχρι σκιουφιχτά με αρνί και μυζήθρα Κρήτης ή calamarata με φρέσκες γαρίδες σε μπισκ, κάθε πιάτο αφηγείται μια γευστική ιστορία που ικανοποιεί τα ακόμη πιο υψηλά εορταστικά standards. Σαλάτες εποχής, όπως τα παντζάρια με βούτυρο καφέ και κρέμα από ξινοτύρι Σύρου, συμπληρώνουν την εμπειρία, ενώ τα επιδόρπια, από το βάσκικο cheesecake με κόκκινα φρούτα μέχρι το σοκολατένιο fondant, υπογράφουν το γλυκό φινάλε.
