Neoma Hotel : Το Let’s Bubble ξεχειλίζει γεύση για άλλη μια χρονιά

Μέσα στους διάφανους θόλους, μαγευτική θέα και ελληνική κουζίνα συνθέτουν την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης.

neoma hotel

Εκεί που τα φώτα της πόλης γίνονται ένα με τ’ αστέρια, το "Neoma Hotel" έχει σχεδιάσει για τις ημέρες των γιορτών απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς με κάδρο τη φαντασμαγορική θέα σε ολόκληρη την Αθήνα. Κάτω από φουτουριστικούς διάφανους θόλους στον τελευταίο όροφο, προστατευμένοι από το χειμώνα αλλά με τον αττικό ουρανό να μας σκεπάζει, απολαμβάνουμε τη μαγική εμπειρία του "Let’s Bubble".

neoma

Στο τιμόνι της κουζίνας, ο πολυβραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης δημιουργεί πιάτα ανάμεσα στο μεσογειακό comfort και τη σύγχρονη ελληνική προσέγγιση με καθαρές τεχνικές, φρέσκες πρώτες ύλες και ισορροπίες. Από ταρτάρ ελληνικής μοσχίδας με μεδούλι και γραβιέρα Νάξου μέχρι σκιουφιχτά με αρνί και μυζήθρα Κρήτης ή calamarata με φρέσκες γαρίδες σε μπισκ, κάθε πιάτο αφηγείται μια γευστική ιστορία που ικανοποιεί τα ακόμη πιο υψηλά εορταστικά standards. Σαλάτες εποχής, όπως τα παντζάρια με βούτυρο καφέ και κρέμα από ξινοτύρι Σύρου, συμπληρώνουν την εμπειρία, ενώ τα επιδόρπια, από το βάσκικο cheesecake με κόκκινα φρούτα μέχρι το σοκολατένιο fondant, υπογράφουν το γλυκό φινάλε.

neoma

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
18/12/2025

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.