Ο σεφ Αθανάσιος Κακαράς αναλαμβάνει επικεφαλής όλων των εστιατορίων Barbarossa (Νάουσσα της Πάρου και Αθήνα) φέρνοντας έναν νέο γαστρονομικό αέρα και εστιάζοντας στη μεσογειακή κουζίνα και την εξαιρετική πρώτη ύλη, ακρογωνιαίους λίθους της επιτυχίας του brand.
Eντάσσεται στα νέα του καθήκοντα, έχοντας 18 χρόνια εμπειρίας σε κορυφαίους χώρους εστίασης της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και σε διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες. Τα προηγούμενα χρόνια κατείχε τη μαγειρική διεύθυνση του Ομίλου OneLife, συμπεριλαμβανομένων βραβευμένων εστιατορίων στο Παρίσι και το Σεν Τροπέ.


Δίνοντας έμφαση στην ελληνική νησιωτική γαστρονομία, ο σεφ Κακαράς αναδεικνύει τα προϊόντα της Πάρου, μέσω μιας εκλεπτυσμένης σύντηξης τολμηρής καινοτομίας και βαθιά ριζωμένης παράδοσης συνδυάζοντας τεχνική και πιάτα με έμφαση στη λεπτομέρεια αντανακλώντας την παραθαλάσσια ανατροφή του.
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον καταξιωμένο σεφ Αθανάσιο Κακαρά στο δυναμικό του ομίλου καθώς η μαγειρική του προσωπικότητα ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία των εστιατορίων μας και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα δημιουργήσουμε ξεχωριστούς γαστρονομικούς προορισμούς" αναφέρει σε τοποθέτησή του ο CEO του Ομίλου, Ευγένιος Χαμηλοθώρης.

Τα εστιατόρια Barbarossa φιλοδοξούν να συνεχίσουν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μία όμορφη αιγαιοπελαγίτικη εμπειρία, τιμώντας την ίδια την Πάρο, όπου όλα ξεκίνησαν, μετατρέποντας απλά, παραδοσιακά υλικά σε νόστιμο ταξίδι εντός μίας ατμόσφαιρας εκλεπτυσμένης διασκέδασης.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.