Το "Bagatelle Athens" μετρά πια ένα έτος παρουσίας στην Astir Marina Βουλιαγμένης, φέρνοντας το περίφημο κόνσεπτ και την πιο αυθεντική γαλλική εμπειρία και στην Ελλάδα.
Σκούρο ξύλο, πράσινο και λευκό μάρμαρο, ορείχαλκος, πράσινος όνυχας, ρατάν, βελούδο, υποβλητικός φωτισμός και μια αίσθηση ιδιωτικότητας ενώνονται σε ένα καθηλωτικό σκηνικό, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα.


Ο πολυβραβευμένος corporate chef Rocco Seminara και ο αναγνωρισμένος pastry chef Manon Santini, βασιζόμενοι πάντα στα κορυφαία εποχικά προϊόντα που προμηθεύονται από τους καλύτερους παραγωγούς, δημιουργούν πιάτα που μιλούν απευθείας στην καρδιά και έχουν σχεδιαστεί για να μοιράζονται. Το μενού τους εκτελεί με συνέπεια ο executive chef του "Bagatelle Athens", Joseph Kahat.
Μετρώντας λοιπόν 365 ημέρες παρουσίας στα της Ριβιέρας δρώμενα, το "Bagatelle Athens" γιορτάζει τη συνθήκη το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, με guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

Info
Κρατήσεις στο 214 4448240
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.