Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το "Bagatelle Athens" μετρά πια ένα έτος παρουσίας στην Astir Marina Βουλιαγμένης, φέρνοντας το περίφημο κόνσεπτ και την πιο αυθεντική γαλλική εμπειρία και στην Ελλάδα.

 Σκούρο ξύλο, πράσινο και λευκό μάρμαρο, ορείχαλκος, πράσινος όνυχας, ρατάν, βελούδο, υποβλητικός φωτισμός και μια αίσθηση ιδιωτικότητας ενώνονται σε ένα καθηλωτικό σκηνικό, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα.

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens 2

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens 3

Ο πολυβραβευμένος corporate chef Rocco Seminara και ο αναγνωρισμένος pastry chef Manon Santini, βασιζόμενοι πάντα στα κορυφαία εποχικά προϊόντα που προμηθεύονται από τους καλύτερους παραγωγούς, δημιουργούν πιάτα που μιλούν απευθείας στην καρδιά και έχουν σχεδιαστεί για να μοιράζονται. Το μενού τους εκτελεί με συνέπεια ο executive chef του "Bagatelle Athens", Joseph Kahat.

Μετρώντας λοιπόν 365 ημέρες παρουσίας στα της Ριβιέρας δρώμενα, το "Bagatelle Athens" γιορτάζει τη συνθήκη το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, με guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο. 

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens 1


Info

Κρατήσεις στο 214 4448240

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Bagatelle Athens

Astir Marina, Απόλλωνος 77, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/11/2025

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Sunday Table: Στο The Dolli's Rooftop Restaurant στρώνουν κυριακάτικο τραπέζι

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

Κάποια από τα πιο δυνατά κυριακάτικα τραπέζια της Αθήνας

Και brunch και lunch, σε τραπέζια που αξίζουν την προσοχή σου για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.