Ο σεφ Κωνσταντίνος Παρδάλης, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα από το πετυχημένο ‘Pullman Club’ , παρουσίασε στις αρχές του φθινοπώρου το νέο του ‘κινητό’ πρότζεκτ με τίτλο More Bisque Please και ίδιο pop χαρακτήρα, αν και αυτήν τη φορά τιμώντας την κουλτούρα του street food.
Μετά από μία πρώτη στάση στο 34 Athens για fusion tacos και tailor-made cocktails, 'στήνει μαγαζί' στη Γειτονιά της Κυψέλης για μία γευστική συνεργασία γεμάτη με French-style dip sandwiches, comfort ατμόσφαιρα και δημιουργικές γεύσεις.
Το μενού θα αποτελείται από τριών ειδών σάντουιτς: Ένα με κεφτεδάκι γαρίδας ή χοιρινό, brioche bun, μαγιονέζα σχοινόπρασο, σαλάτα iceberg, πίκλα κρεμμύδι και συνοδευόμενο από bisque γαρίδας, ένα με προζυμένιο ψωμί, pulled προβατίνα, ermented chili σως, πρόβειο cream cheese, πίκλα σέλερυ, σαλάτα coleslaw και συνοδευόμενο από κρεμμυδόσουπα και, τέλος, ένα με προζυμένιο ψωμί, σιγοψημένη πανσέτα, fermented chili σως, γιαούρτι, πίκλα σέλερυ και σαλάτα coleslaw.
Για επιπλέον νοστιμιά θα μπορείς να απολαύσεις και διπλοτηγανισμένες πατάτες με σπιτική fermented chili mayo, chicken wings με σάλτσα σαγανάκι και chicken wings με bisque caramel.
Guest εμφάνιση θα κάνει και η ‘μπύρα του Γαλατσίου’ 608 Brewing and Co.
Info:
Κυψέλης 77, Αθήνα
Κυριακή 2 Νοεμβρίου
Ώρες: 12:00 – 18:00
Για περισσότερες πληροφορίες: 210 825 1051