Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

san

Ο σεφ Κωνσταντίνος Παρδάλης, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα από το πετυχημένο ‘Pullman Club’ , παρουσίασε στις αρχές του φθινοπώρου το νέο του ‘κινητό’ πρότζεκτ με τίτλο More Bisque Please και ίδιο pop χαρακτήρα, αν και αυτήν τη φορά τιμώντας την κουλτούρα του street food.

Μετά από μία πρώτη στάση στο 34 Athens για fusion tacos και tailor-made cocktails, 'στήνει μαγαζί' στη Γειτονιά της Κυψέλης για μία γευστική συνεργασία γεμάτη με French-style dip sandwiches, comfort ατμόσφαιρα και δημιουργικές γεύσεις.

Το μενού θα αποτελείται από τριών ειδών σάντουιτς: Ένα με κεφτεδάκι γαρίδας ή χοιρινό, brioche bun, μαγιονέζα σχοινόπρασο, σαλάτα iceberg, πίκλα κρεμμύδι και συνοδευόμενο από bisque γαρίδας, ένα με προζυμένιο ψωμί, pulled προβατίνα, ermented chili σως, πρόβειο cream cheese, πίκλα σέλερυ, σαλάτα coleslaw και συνοδευόμενο από κρεμμυδόσουπα  και, τέλος, ένα με προζυμένιο ψωμί, σιγοψημένη πανσέτα, fermented chili σως, γιαούρτι, πίκλα σέλερυ και σαλάτα coleslaw.

Για επιπλέον νοστιμιά θα μπορείς να απολαύσεις και διπλοτηγανισμένες πατάτες με σπιτική fermented chili mayo, chicken wings με σάλτσα σαγανάκι και chicken wings με bisque caramel.

Guest εμφάνιση θα κάνει και η ‘μπύρα του Γαλατσίου’ 608 Brewing and Co.


Info:

Κυψέλης 77, Αθήνα

Κυριακή 2 Νοεμβρίου

Ώρες: 12:00 – 18:00

Για περισσότερες πληροφορίες:  210 825 1051

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
18/12/2025

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.