
Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει κάνει εδώ και λίγους μήνες δυναμικό comeback, με ένα εστιατόριο-director's cut που θα έλεγαν κι ο Χρήστος Μήτσης με τον Γιάννη Καντέα-Παπαδόπουλο. Το Hafu είναι η φυσική μαγειρική συνέχεια της πορείας του και το νέο σπίτι της ομάδας του, σερβίροντας πιάτα-φόρους τιμής στη μαγειρική πορεία του δημοφιλούς σεφ.
Το Hafu εξελίχθηκε γρήγορα σε ντάρλινγκ των foodies για όλους τους σωστούς λόγους. Διόλου τυχαία, επεκτείνει πλέον το χρονολογικό range της δράσης του, ανοίγοντας και για lunch, καθημερινά εκτός Τετάρτης και Κυριακής από 13.00 - 16.30.


Το μενού παραμένει το ίδιο και στη μεσημεριανή συνθήκη, με μικρές προσθήκες σε πιάτα ημέρας και ελάχιστες τροποποιήσεις σε ήδη υπάρχουσες προτάσεις.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.