Ο Θεσσαλός παραμένει ένα μεζεδοπωλείο για μερακλήδες

Με αέρα που θυμίζει τα παλιά αθηναϊκά κουτούκια, ξύλινα τραπεζάκια και ρετρό λεπτομέρειες, μια μεγάλη δροσερή αυλή κάνει τη διαφορά στον Βοτανικό.

Ο Θεσσαλός παραμένει ένα μεζεδοπωλείο για μερακλήδες © Λεωνίδας Τούμπανος

Oταν μπαίνεις στον "Θεσσαλό", νιώθεις ότι μέσα σε αυτό το στέκι ο χρόνος έχει σταματήσει. Με αέρα που θυμίζει τα παλιά αθηναϊκά κουτούκια, ξύλινα τραπεζάκια, ρετρό λεπτομέρειες, μια μεγάλη δροσερή αυλή και μουσικές που εναλλάσσονται ανάμεσα σε πενιές από τα ηχεία και από τις ζωντανές εμφανίσεις, δεν είναι τυχαίο που έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία συνάντησης στην περιοχή του Βοτανικού για όλους όσοι αναζητούν την εμπειρία μιας αυθεντικής, ζεστής φιλοξενίας κάθε εποχή του χρόνου.

Ο Θεσσαλός στον Βοτανικό 2
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ο Θεσσαλός στον Βοτανικό 1
© Λεωνίδας Τούμπανος

Στον κατάλογο ξεχωρίζουν γεύσεις οικείες από την ελληνική κουζίνα (με διαλεχτές πρώτες ύλες από μικρούς Έλληνες παραγωγούς), όπως τα ζουμερά χοιρινά μπριζολάκια μαριναρισμένα σε μπίρα και φασκόμηλο, το αβγό με αρμένικο χειροποίητο σουτζούκι ή η κοπανιστή με κατίκι Δομοκού, ενώ πάντα υπάρχουν και οι θαλασσΙνές επιλογές που θα συνοδεύσουν το ούζο ή το τσίπουρό σας.

Ο Θεσσαλός στον Βοτανικό 4
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ο Θεσσαλός στον Βοτανικό 6
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ο Θεσσαλός στον Βοτανικό 5
© Λεωνίδας Τούμπανος

Tip: Ο "Θεσσαλός" είναι ό,τι πρέπει για ένα μεζεδάκι συνοδεία αποστάγματος με την παρέα, όταν οι ζέστες μας κρατάνε στην πόλη.


Info

Μελενίκου 2, Βοτανικός, Τηλ. 213 0222335

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο ιστορικό κτήριο 'Κωστής Παλαμάς' του ΕΚΠΑ, υπάρχει πια ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κασσιώτικα ντολμαδάκια και αρνί φρικασέ σε ακαδημαϊκό περιβάλλον;

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
02/10/2025

'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Sea Satin Athens

Το σημαντικό brand της Μυκόνου γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.

Στην κουλ γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου για φιλέτο προβατίνας και λευκό Negroni με χαμομήλι

Η Strouga είναι ένα σποτ που συγκεντρώνει τα φώτα στη δημοφιλή πλέον γειτονιά.

Τι θα τρώμε στο ολοκαίνουριο "Garum", Χρήστο Γλωσσίδη;

Ο executive chef των "Feedeλ" εγκαινιάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατορικό εγχείρημα, ένα ασιατικό – ελληνικό fusion στεγασμένο σε ατμοσφαιρικό νεοκλασσικό του Μετς, με τις ζυμώσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή.