
Από τις 13 έως τις 23 Ιουλίου, το Fuga υποδέχεται στην κουζίνα του τη γαστρονομική οραματίστρια σεφ Yuka Aoyama, με εντυπωσιακή πορεία στα Nobu και Roka του Mayfair ως executive chef.
Στο πλευρό της, ο executive chef Μίλτος Κώτσης, με τον οποίο δημιουργούν δύο μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις.



Το αποκορύφωμα αυτής της σύμπραξης; Τέσσερις ξεχωριστές βραδιές, όπου θα παρουσιαστούν δύο ειδικά διαμορφωμένα μενού γευσιγνωσίας — μια εμπειρία που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστη, σε έναν σπάνιο γαστρονομικό διάλογο με άρωμα Ασίας.
Μενού:
▪️ 16/7 & 17/7
▪️ 21/7 & 22/7

