Η φάση είναι semifreddo στο Sweet Nolan

Scoop, smile, repeat για ένα καλοκαίρι που σερβίρεται στο γλυκό σποτ του κέντρου.

Η φάση είναι semifreddo στο Sweet Nolan

Το Sweet Nolan σε προτρέπει να αφήσεις το παγωτό στην κατάψυξη γι' αυτό το καλοκαίρι και να δοκιμάσεις κάτι πιο αφράτο, πιο βελούδινο, όχι εντελώς παγωμένο, όχι υπερβολικά γλυκό. Η καλοκαιρινή κολεξιόν του δημοφιλούς ζαχαροπλαστείου του κέντρου βάζει, για δεύτερη χρονιά, στο επίκεντρο το semifreddo, το κλασικό ιταλικό γλυκό ψυγείου, κάτι ανάμεσα σε παγωτό και μους, που σε δροσίζει χωρίς να σε παγώνει. 

Οπότε αντίο, brain-freeze, καλωσήρθες semifreddo. Τα Sweet Nolan semifreddo σερβίρονται σε πέντε γεύσεις: Ξεκινάς με Pavlova με φρούτα του δάσους (βανίλια, μαρέγκα και berries) και Pistacchio με μους και crumble φιστικιού, συνεχίζεις με Choco-fudge με καραμέλα και αλατισμένα φιστίκια (σοκολατένιο, πλούσιο, λίγο αλμυρό, βόμβα γεύσης) και Oreo Cookie με κρέμα βανίλιας και χειροποίητο oreo crumble (ναι το φτιάχνουμε μόνοι μας), για να κάνεις γκραν φινάλε με Snicker-style (Κρεμώδες και nutty όπως το παγωτό που αγαπούσαμε μικροί -αλλά καλύτερο).

Η φάση είναι semifreddo στο Sweet Nolan 4

Η φάση είναι semifreddo στο Sweet Nolan 3

Η φάση είναι semifreddo στο Sweet Nolan 1

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για νόστιμη World Pasta Day, σε αυτά τα ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή, μεγάλη γιορτή των μακαρονάδων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/10/2025

"Bottomless Brunch + Βeats" στο "Sebastian" του "Ace Hotel"

Από 1 Νοεμβρίου, κάθε Σαββατοκύριακο, το μπιστρό "Sebastian" στη Γλυφάδα μάς υποδέχεται για brunch, διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα.

'Πλυτά': Το καθημερινό στέκι που ψάχναμε για αστεράτους μεζέδες

Απλό, προσιτό και φιλικό σαν καφενείο, αλλά με γεύσεις "από χέρι" και μενού της αγοράς και της ημέρας, το ολοκαίνουργιο και πολυσυζητημένο Πλυτά είναι το μαγαζί που θα λαχταρούσες να έχεις στη γειτονιά σου, για να το χαίρεσαι όσο συχνά μπορείς.

Δύο ταβέρνες, ένα μενού, για μια μόνο μέρα στην Αθήνα

Η Taverna Paris έρχεται από την Πόλη του Φωτός στα Άνω Πετράλωνα και την Ταβέρνα Οικονόμου, σε ένα άχαστο gathering, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Στο BurntBone οι εκλεκτές κοπές έχουν τον πρώτο λόγο

Το καρνιβορικό στέκι της Αγίου Κωνσταντίνου μπορεί να περηφανεύεται για άρτια ψησίματα σε premium κρέατα.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας δίνουν και φέτος ραντεβού στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Βραβευμένοι σεφ από δέκα εστιατόρια της χώρας έρχονται να μαγειρέψουν την ξεχωριστή κουζίνα τους στο Symposio at Ark, το φεστιβάλ-θεσμό που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.