Λένε πως αυτό είναι το πιο τροπικό burger του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του φέρνει την πιο τροπική, αναπάντεχα δροσερή πρόταση των Μπαρ Μπεε Κιου.

Αλόχα Πορκ

Ο λόγος για το Αλόχα Πορκ – το limited edition burger του μήνα που καταφθάνει κατευθείαν από έναν εξωτικό, γευστικό προορισμό για να σε βάλει στο απόλυτο καλοκαιρινό mood. 

Έχοντας ως βάση τα νέα "smashed” μοσχαρίσια μπιφτέκια των Μπαρ Μπεε Κιου – που πλέον πρωταγωνιστούν σε όλα τα burgers του καταλόγου – το Αλόχα Πορκ ανεβάζει τον πήχη της απόλαυσης, με διπλό smashed μπιφτέκι, pulled pork, τετραπλό cheddar, τραγανά crispy fried onions, πουρέ αβοκάντο, grilled ανανά και Tropical sauce με pineapple chutney. Συνοδεύεται φυσικά από τηγανητές πατάτες crispers και tropical dip, για να μη μείνει τίποτα στην τύχη.

Αλόχα Πορκ

Το Αλόχα Πορκ είναι καλοκαιρινή εξόρμηση, χωρίς εισιτήριο. Εκεί που το Πασαλιμάνι γίνεται νησί και η βόλτα με φόντο τα ιστιοπλοϊκά καταλήγει στο πιο "δροσερό” burger σημείο της πόλης, στην Αγγέλου Μεταξά 7. Ακριβώς εκεί, το νέο κατάστημα Μπαρ Μπεε Κιου συνδυάζει τη θέα με το vibe και κάθε μπουκιά σε ταξιδεύει κάπου πιο τροπικά, χωρίς καν να χρειαστεί να πάρεις το πλοίο από τον Πειραιά.

Αλόχα Πορκ – μόνο για λίγες εβδομάδες, μόνο στα Μπαρ Μπεε Κιου. Γιατί το καλοκαίρι θέλει ένταση, ανατροπή και μια καλή δικαιολογία να μείνεις λίγο παραπάνω έξω.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/11/2025

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Sunday Table: Στο The Dolli's Rooftop Restaurant στρώνουν κυριακάτικο τραπέζι

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.