
Ο βραβευμένος σεφ Φάνης Μαϊκαντής θα βρεθεί για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στην Κέρκυρα και το Mikro Nisi Corfu, το Σάββατο 7 Ιουνίου, καλεσμένος του Head Chef Παναγιώτη Μπίλιου.
Ο Φάνης Μαϊκαντής είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς γευσιπλάστες της γενιάς του - ένας μάγειρας που δεν "πειράζει" την παράδοση αλλά της δίνει χώρο να αναπνεύσει μέσα από τη σύγχρονη ματιά του. Υπήρξε μάλιστα, από τους πρώτους σεφ που έψαξαν σε βάθος το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και καθιέρωσαν το pairing με τα πιάτα τους.
Η δημιουργική του προσέγγιση λοιπόν, θα συναντήσει εκείνη του σεφ Μπίλιου, σε μια σύμπραξη δύο μαγειρικών κόσμων και μια γέφυρα ανάμεσα στην παράδοση και τη δημιουργική εξέλιξη, με βάση τη γη, τη θάλασσα και τη φωτιά. Δε θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερο τερέν από το νοτιότερο άκρο της Κέρκυρας, εκεί όπου το γαλάζιο αγκαλιάζει τη γη και το βλέμμα χάνεται στους Παξούς.