Joie de Vivre Κυριακές στο Bagatelle Athens με ανάλογο brunch

Tο γεύμα μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού συναντά το πάρτι στην Astir Marina Βουλιαγμένης.

Joie de Vivre Κυριακές στο Bagatelle Athens με ανάλογο brunch

Το Bagatelle Athens φέρνει στη σκηνή της Αθηναϊκής Ριβιέρας ένα brunch  -  ένα party brunch γεμάτο ενέργεια, γεύσεις υψηλής γαστρονομίας και αυθεντικό joie de vivre. Από την Κυριακή 9 Μαρτίου και κάθε Κυριακή από τις 13:00 έως τις 20:00, το Bagatelle Athens επαναπροσδιορίζει το γεύμα μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού, συνδυάζοντας απόλαυση και διασκέδαση, με την υπογραφή του εμβληματικού αυτού brand.

Joie de Vivre Κυριακές στο Bagatelle Athens με ανάλογο brunch 1

Στο brunch menu, η γαλλική φινέτσα συναντά τις πιο τολμηρές γεύσεις, με πιάτα όπως το Croque Truffé Madame με μπεσαμέλ με μαύρη τρούφα, τα Eggs Benedict με butter-poached lobster και saffron hollandaise, αλλά και το Wagyu striploin με foie gras bordelaise.

Joie de Vivre Κυριακές στο Bagatelle Athens με ανάλογο brunch 3

Joie de Vivre Κυριακές στο Bagatelle Athens με ανάλογο brunch 4

Joie de Vivre Κυριακές στο Bagatelle Athens με ανάλογο brunch 2

Στο Live Mimosas Station, οι iconic μιμόζες ετοιμάζονται μπροστά στους επισκέπτες, ενώ το εντυπωσιακό Champagne Trail προσκαλεί το κοινό σε μία μοναδική εμπειρία bubbly πολυτέλειας.

Το brunch γίνεται κυριακάτικη τελετουργία απόλαυσης με γεύσεις, μουσική και ενέργεια στην καρδιά της Astir Marina Βουλιαγμένης.


Info

Bagatelle Athens / Sunday Brunch: 13:00-20:00

Astir Marina Βουλιαγμένης, Απόλλωνος 77, Βουλιαγμένη 166 71

Τηλέφωνο κρατήσεων: 214 4448240

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Bagatelle Athens

Astir Marina, Απόλλωνος 77, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.