Η αθηναϊκή εστίαση παίρνει θέση για την 28η Φεβρουαρίου

Κλειστά στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα μαγαζιά της πόλης.

Απεργία 28η Φεβρουαρίου σε εστιατόρια και μπαρ @the_clumsies

Την 28η Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 2 χρόνια από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, με την ερχόμενη Παρασκευή να είναι μια από τις σημαντικότερες ημέρες όσον αφορά τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και τις απεργιακές κινητοποιήσεις στη χώρα. 

Είναι προγραμματισμένες πάνω από 300 συγκεντρώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τη μαύρη επέτειο των δύο αυτών ετών, με συγγενείς των θυμάτων, εργαζόμενους από κάθε χώρο και πολίτες όλων των ηλικιών και των κοινωνικών τάξεων να βγαίνουν στους δρόμους, με αίτημα να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη για το θλιβερό συμβάν που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους νέους.

Στο συγκεκριμένο πλαίσιο, η συντριπτική πλειοψηφία της αθηναϊκής εστίασης θα παραμείνει κλειστή για την εν λόγω ημέρα - συντάσσεται δηλαδή με το πνεύμα της περίστασης και παίρνει θέση, όπως ακριβώς θα έπρεπε να συμβεί με καθέναν που διαθέτει έστω και ελάχιστη ενσυναίσθηση. 

Η αθηναϊκή εστίαση παίρνει θέση για την 28η Φεβρουαρίου 4

Η αθηναϊκή εστίαση παίρνει θέση για την 28η Φεβρουαρίου 3

Η αθηναϊκή εστίαση παίρνει θέση για την 28η Φεβρουαρίου 2

Η αθηναϊκή εστίαση παίρνει θέση για την 28η Φεβρουαρίου 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.