Αν βρω ποτέ τραπέζι στο "Βουλκανιζατέρ", θα φάω όντως καλά;

Στο δημοφιλές εστιατόριο και μπαρ του Κουκακίου, η Gen Z βασιλεύει. Πόσο καλό είναι όμως το φαγητό; Διαβάστε την κριτική μας.

βουλκανιζατερ

Δεν μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά αν το παλιό βουλκανιζατέρ στο Κουκάκι γνώριζε πως θα υποδεχόταν μια μέρα τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας και τους λαμπερούς της καλεσμένους σε ένα πάρτυ-προπομπός του πλέον πολυσυζητημένου γάμου της εποχής. Ούτε και αν η ομάδα που είχε προηγουμένως την ιδέα να το μετατρέψει σε bar restaurant, ο Γιάννης Σαλπέας, ο Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος και η Nεφέλη Οφέλια Σαχβερντιάν,  φαντάζονταν εξαρχής την επιτυχία της νέας τους πρότασης, που σήκωσε αυλαία λίγο πριν τις γιορτές επί της Οδυσσέα Ανδρούτσου. Το "Βουλκανιζατέρ" τους πάντως, ζει έκτοτε τη στιγμή του και το να βρεις τραπέζι σε οποιοδήποτε seating για το επόμενο δίμηνο είναι σχεδόν ακατόρθωτο. 

Το μπαρ εστιατόριο Βουλκανιζατέρ στο Κουκάκι 8
© Βουλκανιζατέρ

Τι λένε όμως οι γεύσεις που επιμελείται ο ταλαντούχος Θωμάς Μάτσας, με όλο και πιο συχνή παρουσία τελευταία σε εστιατόρια τόσο εντός όσο και εκτός Αθηνών; Διαβάστε την κριτική μας. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
25/11/2025

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.

'Smoku': Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση στην Αθήνα

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Τα nuggets κουνελιού στο 'Jerár'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.