
Δεν μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά αν το παλιό βουλκανιζατέρ στο Κουκάκι γνώριζε πως θα υποδεχόταν μια μέρα τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας και τους λαμπερούς της καλεσμένους σε ένα πάρτυ-προπομπός του πλέον πολυσυζητημένου γάμου της εποχής. Ούτε και αν η ομάδα που είχε προηγουμένως την ιδέα να το μετατρέψει σε bar restaurant, ο Γιάννης Σαλπέας, ο Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος και η Nεφέλη Οφέλια Σαχβερντιάν, φαντάζονταν εξαρχής την επιτυχία της νέας τους πρότασης, που σήκωσε αυλαία λίγο πριν τις γιορτές επί της Οδυσσέα Ανδρούτσου. Το "Βουλκανιζατέρ" τους πάντως, ζει έκτοτε τη στιγμή του και το να βρεις τραπέζι σε οποιοδήποτε seating για το επόμενο δίμηνο είναι σχεδόν ακατόρθωτο.

Τι λένε όμως οι γεύσεις που επιμελείται ο ταλαντούχος Θωμάς Μάτσας, με όλο και πιο συχνή παρουσία τελευταία σε εστιατόρια τόσο εντός όσο και εκτός Αθηνών; Διαβάστε την κριτική μας.