Ποια είναι τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Αθήνας;

Τα μοναδικά βραβεία γεύσης που ψηφίζονται αποκλειστικά από το κοινό επιστρέφουν για 9η χρονιά, εγκαινιάζοντας ένα νέο κεφάλαιο: Αυτό των Tasty Awards x Esquire Best New Restaurants.

Ποια είναι τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Αθήνας;

Ο επιτυχημένος θεσμός της Attica Media Group, Tasty Awards, πάντοτε σε συνεργασία με το Esquire Greece, επανέρχεται για ένατη χρονιά. Αυτή τη φορά, τοποθετεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα νέα εστιατόρια και μπαρ της πόλης, καλώντας το κοινό να ψηφίσει τα αγαπημένα του μέρη, εκείνα που άνοιξαν κατά τους 18 τελευταίους μήνες στην Αθήνα.

Τα μοναδικά βραβεία γεύσης που ψηφίζονται αποκλειστικά από το κοινό είναι και πάλι εδώ, μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσης του Esquire. Κάθε αναγνώστης μπορεί να ψηφίσει έως και 20 αγαπημένα του μέρη, συνολικά, σε μία λίστα που μετρά 120+ υποψηφιότητες. Η ψηφοφορία τρέχει έως και τις 10 Μαρτίου 2025.

Ξεχωριστή κατηγορία στα Tasty Awards x Esquire's Best New Restaurants είναι εκείνη του Rebranding, που αφορά ήδη γνωστά σποτ τα οποία άλλαξαν ριζικά κόνσεπτ (ανακαίνιση, αλλαγή σεφ κ.ο.κ).

> ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΝΕΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡ ΕΔΩ

Το ξεχωριστό event της απονομής των Tasty Awards x Esquire/ Best New Restaurants θα λάβει χώρα στις 31 Μαρτίου 2025, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.


Χορηγοί των Tasty Awards x Esquire/ Best New Restaurants

AB Βασιλόπουλος

Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Sky Spirits

Kaiser

Βίκος Cola

Miele

#Esquiregr #BestNewRestaurants #TastyAwards #TastyAwards2025

#abvassilopoulos #vikos #skyspiritscompany #mikolaschvodka #KaiserBeer #vikoscola #Miele

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
15/09/2025

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

Πώς το Μαμαλούκα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Όλη η Ελλάδα στο πιάτο, με θέα τον Θερμαϊκό, σε ένα sui generis γευστικό σποτ.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.