Ποια είναι τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Αθήνας;

Τα μοναδικά βραβεία γεύσης που ψηφίζονται αποκλειστικά από το κοινό επιστρέφουν για 9η χρονιά, εγκαινιάζοντας ένα νέο κεφάλαιο: Αυτό των Tasty Awards x Esquire Best New Restaurants.

Ποια είναι τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Αθήνας;

Ο επιτυχημένος θεσμός της Attica Media Group, Tasty Awards, πάντοτε σε συνεργασία με το Esquire Greece, επανέρχεται για ένατη χρονιά. Αυτή τη φορά, τοποθετεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα νέα εστιατόρια και μπαρ της πόλης, καλώντας το κοινό να ψηφίσει τα αγαπημένα του μέρη, εκείνα που άνοιξαν κατά τους 18 τελευταίους μήνες στην Αθήνα.

Τα μοναδικά βραβεία γεύσης που ψηφίζονται αποκλειστικά από το κοινό είναι και πάλι εδώ, μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσης του Esquire. Κάθε αναγνώστης μπορεί να ψηφίσει έως και 20 αγαπημένα του μέρη, συνολικά, σε μία λίστα που μετρά 120+ υποψηφιότητες. Η ψηφοφορία τρέχει έως και τις 10 Μαρτίου 2025.

Ξεχωριστή κατηγορία στα Tasty Awards x Esquire's Best New Restaurants είναι εκείνη του Rebranding, που αφορά ήδη γνωστά σποτ τα οποία άλλαξαν ριζικά κόνσεπτ (ανακαίνιση, αλλαγή σεφ κ.ο.κ).

> ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΝΕΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡ ΕΔΩ

Το ξεχωριστό event της απονομής των Tasty Awards x Esquire/ Best New Restaurants θα λάβει χώρα στις 31 Μαρτίου 2025, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.


Χορηγοί των Tasty Awards x Esquire/ Best New Restaurants

AB Βασιλόπουλος

Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Sky Spirits

Kaiser

Βίκος Cola

Miele

#Esquiregr #BestNewRestaurants #TastyAwards #TastyAwards2025

#abvassilopoulos #vikos #skyspiritscompany #mikolaschvodka #KaiserBeer #vikoscola #Miele

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ξυνό Νερό: Μια νέα εποχή για το θρυλικό ανθρακούχο της Φλώρινας

Ο αιρετός πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας πίσω από το αγαπημένο των Έλλήνων "Ξυνό Νερό", Χρήστος Θωμαΐδης, οικονομολόγος-κάτοχος ΜΒΑ και ελεύθερος επαγγελματίας, μιλά για την ιστορία και το μέλλον του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με τα ιδιαίτερα ευεργετικά χαρακτηριστικά, σήμα κατατεθέν για την Έλλάδα στην κατηγορία του, αλλά και για το σημαντικό αποτύπωμα μιας επιχείρησης που επιστρέφει τα κέρδη της στην τοπική κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
18/12/2025

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.