The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

Η γευστική περιπέτεια που ακούει στο όνομα The All-American Route συνεχίζεται με το δεύτερο μέρος της, ταξιδεύοντας μας προς τη δυτική ακτή των Η.Π.Α ζωντανεύοντας ξανά το αληθινό αμερικανικό πνεύμα. Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής ολοκληρώνοντας αυτό το ανεπανάληπτο γευστικό ταξίδι από ακτή σε ακτή.

Η διαδρομή συνεχίζεται με πρώτη στάση την Oklahoma City και ένα κλασικό Midwestern πιάτο στα καλύτερά του, το Country Style Chicken, με τραγανό, χρυσαφένιο τηγανητό κοτόπουλο πανέ που σερβίρεται με Country Gravy Sauce και cheddar cheese mashed potatoes. Επόμενος προορισμός το Dallas στο Texas γνωστό για τις Southern comfort γεύσεις του και τα Smokey Barbeque Ribs, χοιρινά παϊδάκια που ψήνονται αργά στη σχάρα μέχρι την τρυφερή τελειότητα και καλύπτονται με Smokey BBQ sauce και σερβίρονται με τηγανιτές πατάτες, coleslaw και σπιτικό corn bread.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται 6

Συνεχίζουμε στην καρδιά της Arizona και το Phoenix με εμφανείς τις επιρροές της από το γειτονικό Μεξικό και τη Crispy Chimichanga με κοτόπουλο Al Pastor, sour cream, κόκκινες πιπεριές, Colby & Monterey Jack, κόκκινα φασόλια, καλαμπόκι, jalapenos, pico de gallo, φρέσκο guacamole και Ranchero sauce. Συνοδεύεται με μυρωδάτο Spanish rice.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται 7

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται 4

Το ταξίδι που ξεκίνησε από την Ανατολική ακτή της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο, ολοκληρώνεται στην ηλιόλουστη καλιφορνέζικη ακτή και το Los Angeles. Το φινάλε αυτής της γευστικής περιπέτειας γίνεται με τα Birria Tacos που έχουν καταγωγή από το Jalisco του Μεξικό και έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα και αντιπροσωπευτικά πιάτα του Los Angeles χάρη στο δυναμικό taco culture της πόλης. Στα TGI FRIDAYS™ θα τα βρείτε με πικάντική birria sauce, σιγομαγειρεμένο pulled beef, Monterey jack, κρεμμύδι και κόλιανδρο που συνοδεύονται από Guajillo Birria dip.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.