Το Cafe Society επιστρέφει στο "Mona Athens"

Από τις 23 Ιανουαρίου και για ένα μήνα, κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, η Γαλλίδα σεφ Justine Pruvot αναλαμβάνει το brunch στο δημοφιλές σποτ του Ψυρρή.

Το Cafe Society επιστρέφει στο 'Mona Athens'

Στo πλαίσιo της αποστολής του να δημιουργεί και να προάγει συνεργασίες, το House of Shila διοργανώνει μια σειρά γαστρονομικών συναντήσεων με κυρίαρχο στοιχείο τη δημιουργικότητα, προσκαλώντας την τοπική κοινότητα να δοκιμάσει εκλεκτά και προσεκτικά μελετημένα γεύματα και να δημιουργήσει δεσμούς μέσα από το φαγητό. 

Το HOS σας προσκαλεί να ανακαλύψετε ξανά τη χορτοφαγική κουζίνα, συνδυάζοντας τη γαλλική φινέτσα με μεσογειακές γεύσεις, καθώς η σεφ Justine Pruvot από τη Μασσαλία αναλαμβάνει το brunch του Mona, στον χώρο του στο κέντρο της Αθήνας, στο Ψυρρή.

Το Cafe Society επιστρέφει στο

Τo Cafe Society είναι ένα pop-up κοινωνικό γεγονός με πρωταγωνιστές τους προσκεκλημένους σεφ και κοινό σκοπό την ανακάλυψη νέων γαστρονομικών εμπειριών, έμπνευσης και δημιουργικότητας.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου 2025, κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, η σεφ Justine Pruvot θα βρίσκεται στο χώρο του Mona ετοιμάζοντας à la carte πιάτα brunch που συνδυάζουν γεύσεις από τη  μεσογειακή και τη γαλλική κουζίνα.

Η Justine θα δημιουργήσει ένα εκλεπτυσμένο μενού με υλικά φυτικής προέλευσης, που αναδεικνύει τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα, δίνοντας έμφαση στην απλότητα, τη θρεπτικότητα και την επιστροφή στις ρίζες.

Το Cafe Society επιστρέφει στο

Μεγαλωμένη στη γαλλική εξοχή, οι γευστικοί συνδυασμοί της Justine αποτυπώνουν τη μακρά μαγειρική της εμπειρία, η οποία περιλαμβάνει συνεργασίες με διάσημα εστιατόρια, όπως το Le Mermoz στο Παρίσι, το Elsa στο Μονακό με αστέρι Michelin, το Le Chardon στην Αρλ και το Mercato στη Μασσαλία, καθώς και την εκπαίδευσή της σε τεχνικές ζύμωσης από τα ταξίδια της στην Ασία.

Το ταλέντο της Justine δεν εξαντλείται στη μαγειρική, επεκτείνεται στις χειροποίητες κεραμικές κατασκευές, τα αντικείμενα σερβιρίσματος και τις ποδιές με τη δική της επωνυμία, Touillet. Αντικείμενα της συλλογής Touillet θα κοσμούν το τραπέζι στη διάρκεια των Lunch Sessions και οι καλεσμένοι θα μπορούν να τα δουν από κοντά και να τα αγοράσουν.

Διαβάστε Επίσης

Η πρόσβαση στο Cafe Society είναι ανοιχτή για τα μέλη του HOS, τους ντόπιους λάτρεις του φαγητού και τους διεθνείς επισκέπτες του ξενοδοχείου, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν και pop-up εμφανίσεις προσκεκλημένων DJ, live vinyl sets και καλλιτεχνικές παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια του brunch τα Σαββατοκύριακα.

Για τη συνοδεία του μενού, το Mona προτείνει μια επιλεγμένη ποικιλία φυσικών κρασιών από μικρούς παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα.

Το Cafe Society είναι μια δημιουργική προσθήκη στις πρωτοβουλίες του House of Shila, με καταξιωμένους chef να δημιουργούν τα πιάτα τους σε ένα συνεργατικό και πολυδιάστατο περιβάλλον. 

Το Cafe Society επιστρέφει στο

Αυτή η νέα γαστρονομική πρόταση στην πόλη συνεχίζει την παράδοση των αγαπημένων Supper Club Series του Mona, με διάσημους σεφ από όλο τον κόσμο να μαγειρεύουν στην κουζίνα του Mona βοηθουμενοι απο την έμπειρη ομάδα του MINU ATHENS αναδεικνύοντας το εκλεκτο φαγητό και τη δημιουργική έκφραση.


Info

23 Ιανουαρίου – 16 Φεβρουαρίου 2025
Πέμπτη –  Κυριακή - 13.00 – 18.00
Drinks μέχρι τις 20.00 

Living Room, Mona Athens - Κακουργοδικείου 4, Ψυρρή

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.