Shelbys: Εδώ η οινο-γαστρονομική απόλαυση γίνεται τέχνη

Shelbys Θεσσαλονίκη

Αν και new entry στο χώρο της γαστρονομίας, το Shelbys έχει κερδίσει ήδη τη θέση του στους γευστικούς προορισμούς της Θεσσαλονίκης που δεν πρέπει να προσπεράσεις. Στους όμορφους χώρους του, η υψηλή γαστρονομία συναντά την εκλεπτυσμένη αισθητική, που δεν ικανοποιεί απλώς τις υψηλές απαιτήσεις, αλλά δημιουργεί ακόμη υψηλότερες! Από τον αρωματικό καφέ και το εκλεκτό Brunch menu μέχρι τα εκλεπτυσμένα κρασιά και το Premium meat menu με επιλεγμένες κοπές από κάθε γωνιά του κόσμου, το Shelbys προσφέρει μοναδικές γεύσεις όλες τις ώρες της ημέρας, όμως δεν σταματά εκεί.

Shelbys Θεσσαλονίκη

Το Shelbys Cellar, ένα ιδιαίτερο σημείο αναφοράς, φιλοξενεί εμβληματικές ετικέτες κρασιών και δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για ιδιωτικές γαστρονομικές εμπειρίες. Οινογνωσίες και γευσιγνωσίες σε περιβάλλον πολυτέλειας και διακριτικότητας είναι το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό της πόλης, τόσο για επαγγελματικά γεύματα όσο και ιδιωτικές συναντήσεις με αέρα μυστηρίου. Ανακαλύψτε το!

13ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Επέκταση Θέρμης, Θεσσαλονίκη, 2310466220, shelbys.gr, IG: @Shelbys_ gourmet_and_wine, FB: Shelbys

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
05/11/2025

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.