Shelbys: Εδώ η οινο-γαστρονομική απόλαυση γίνεται τέχνη

Shelbys Θεσσαλονίκη

Αν και new entry στο χώρο της γαστρονομίας, το Shelbys έχει κερδίσει ήδη τη θέση του στους γευστικούς προορισμούς της Θεσσαλονίκης που δεν πρέπει να προσπεράσεις. Στους όμορφους χώρους του, η υψηλή γαστρονομία συναντά την εκλεπτυσμένη αισθητική, που δεν ικανοποιεί απλώς τις υψηλές απαιτήσεις, αλλά δημιουργεί ακόμη υψηλότερες! Από τον αρωματικό καφέ και το εκλεκτό Brunch menu μέχρι τα εκλεπτυσμένα κρασιά και το Premium meat menu με επιλεγμένες κοπές από κάθε γωνιά του κόσμου, το Shelbys προσφέρει μοναδικές γεύσεις όλες τις ώρες της ημέρας, όμως δεν σταματά εκεί.

Shelbys Θεσσαλονίκη

Το Shelbys Cellar, ένα ιδιαίτερο σημείο αναφοράς, φιλοξενεί εμβληματικές ετικέτες κρασιών και δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για ιδιωτικές γαστρονομικές εμπειρίες. Οινογνωσίες και γευσιγνωσίες σε περιβάλλον πολυτέλειας και διακριτικότητας είναι το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό της πόλης, τόσο για επαγγελματικά γεύματα όσο και ιδιωτικές συναντήσεις με αέρα μυστηρίου. Ανακαλύψτε το!

13ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Επέκταση Θέρμης, Θεσσαλονίκη, 2310466220, shelbys.gr, IG: @Shelbys_ gourmet_and_wine, FB: Shelbys

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.