Το Beefy Brunch έρχεται καλύτερο από ποτέ στο "Beefbar Athens"

Μία από τις νοστιμότερες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κανείς στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Το Beefy Brunch έρχεται καλύτερο από ποτέ στο 'Beefbar Athens'

Δεν είναι λίγα τα ατού του περίφημου κόνσεπτ premium κρεατοφαγικής προσέγγισης, που στην αθηναϊκή του εκδοχή κατοικεί -και ξεχωρίζει- σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της ελληνικής πρωτεύουσας και την πάντοτε φιλόξενη αγκαλιά του "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens". Το "Beefbar Athens" μοιράζει τη δράση του στο χώρο του lounge bar και του κύριου εστιατορίου, που βρίσκεται ένα επίπεδο πιο χαμηλά και προσφέρει απίθανη θέα στο Σαρωνικό και αύρα που σε μεταφέρει σε ένα πιο κοσμοπολίτικο σύμπαν. 

Ένα από τα highlights εδώ λοιπόν είναι το Beefy Brunch που έχει επιστρέψει και αυτήν τη σεζόν, στον ανανεωμένο πρώτο όροφο του εστιατορίου. Η αρχή γίνεται με το υπέροχο φόντο της θάλασσας και τα εμπνευσμένα signature cocktails, που επιμελείται ο ταλαντούχος bartender Άκης Βλάχος και η ομάδα του - ποτά-αφορμές ώστε να επενδύσεις χρόνο στο νέο outdoor bar του Beefbar Athens. Ακριβώς τέτοια είναι το  αρωματικό Apple Cinnamon Aperolita, το απολαυστικό Coffee Americano, και η πλούσια ποικιλία από Bloody Mary.

Το Beefy Brunch έρχεται καλύτερο από ποτέ στο

'Έπειτα, πιάνεις θέση στα άνετα τραπέζια και προετοιμάζεσαι για το 'κυρίως πιάτο' της όλης διαδικασίας. Στο καινούριο brunch θα βρες νέες, απολαυστικές προσθήκες τόσο στην κατηγορία του street food όσο και στα πιάτα αυγών.

Το Beefy Brunch έρχεται καλύτερο από ποτέ στο

Το Beefy Brunch έρχεται καλύτερο από ποτέ στο

Το Beefy Brunch έρχεται καλύτερο από ποτέ στο

Η δροσερή Roasted Greens Salad και η λαχταριστή Wagyu Sfiha, οι Brandade Croquettes και το πρωτότυπο Scramble Croast σηματοδοτούν την αφετηρία μίας πληθωρικής γκάμας, που προχωρά με μια εκτενή ποικιλία από ζουμερά φιλέτα (new entries το Danish Filet και το Wagyu Filet) που οδηγούνται σε τέλειο γάμο με μοναδικές σάλτσες. Παράλληλα, τα αγαπημένα Philly Sandwich, Baguette Entrecôte, και Sunday Edition Big K, συνεχίζουν να κατέχουν σταθερά τη θέση τους στο Beefy Brunch για άλλη μια σεζόν.

Το Beefy Brunch έρχεται καλύτερο από ποτέ στο

Το Beefy Brunch έρχεται καλύτερο από ποτέ στο

Κερασάκι σε αυτή την υπέροχη 'τούρτα', τα θαυμάσια όσο και αυθεντικά επιδόρπια: Το αγαπημένο Gelato Mantecato, αναβαθμισμένο στη νέα brunch εκδοχή του με συνοδευτικά όπως churros, βάφλες και pancakes, το απολαυστικό Soft Cookie, καθώς και ο καινούριος μπακλαβάς σε κανταΐφι-style με πραλίνα φιστικιού αφήνουν το γλυκό στίγμα τους στο Beefy Brunch.

Το Beefy Brunch έρχεται καλύτερο από ποτέ στο


Info

Το Beefy Brunch του "Beefbar Athens" σε περιμένει κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 12:00, με τελευταία κράτηση στις 15:45.

IG: @beefbar_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.