Nolan 2.0: Νέα εποχή με Μιχάλη Νουρλόγλου

Με τον Μιχάλη Νουρλόγλου στο τιμόνι της κουζίνας, το Nolan μπαίνει με πολλή όρεξη στη δεύτερη φάση του. Δεν αλλάζει, δεν απομακρύνεται από τις αρχές του: εξελίσσεται.

nolan

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον πολυβραβευμένο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου να αναλαμβάνει τα ηνία στην κουζίνα του Nolan μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Κοντιζά επιβεβαιώθηκαν. Έτσι, το εστιατορικό love brand της οδού Βουλής περνά πια στη νέα εποχή του. 

Από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, ένας από τους πιο χαρισματικούς 'Ελληνες γευσιπλάστες θα παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο μενού που όμως θα παραμένει πιστό σε αυτά που έκαναν το εστιατόριο αυτό που είναι. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο αν αναλογιστεί κανείς πως το κλασικό μενού του Nolan τρέχει σχεδόν απαράλλακτο τα τελευταία εννέα χρόνια και έχει αγαπηθεί σε τεράστιο βαθμό από το κοινό. 

Αλλά ο σεφ Νουρλόγλου είναι ένας μάγειρας που ξέρει να συνδυάζει το κλασικό με το καινοτόμο, που σέβεται τα υλικά, έχει εμμονή με τη λεπτομέρεια και δε φοβάται να τολμήσει. Μοιάζει λοιπόν ιδανικό κομμάτι σε ένα τέτοιο -εξαιρετικά δημοφιλές- παζλ.  

Nolan 2.0: Νέα εποχή με Μιχάλη Νουρλόγλου 3

Nolan 2.0: Νέα εποχή με Μιχάλη Νουρλόγλου 1

Nolan 2.0: Νέα εποχή με Μιχάλη Νουρλόγλου 2

Οι ίδιοι οι άνθρωποι του Nolan 2.0 υποστηρίζουν πως θα δούμε πιάτα με ευφυΐα, χάρη και τεχνική, σε ένα νέο μενού που καταφέρνει να πιάσει την ουσία του Nolan, εξελίσσοντας το. Γίνεται λόγος για πιάτα-βόμβες γεύσης, απρόσμενους συνδυασμούς, ισορροπία επιρροών από τη μεσογειακή αλλά και τη διεθνή κουζίνα, καθώς και για ένα συνδυασμό ταλέντου με πειραματισμό, για να φτιάξουν κάτι ταυτόχρονα οικείο και απόλυτα νέο.

Περισσότερα, προφανώς, σύντομα.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Nolan

Βουλής 31-33, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο πιο εξωτικός κήπος του Κολωνακίου επιστρέφει με μια φρέσκια πρόταση

Το Nikkei έφυγε, το Woowoo Garden έρχεται στα ορεινά της δημοφιλούς γειτονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
30/04/2025

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη σε ένα fusion κοσμοπολίτικο ταξίδι στο "Ιguazu"

Η γνωστή ηθοποιός συναντά το λατινοαμερικανικό ταμπεραμέντο στην καρδιά της πόλης.

Kuchisabishii: Το δημοφιλές Tuk Tuk ετοιμάζει νέο, ιαπωνικό εστιατόριο

Mια γιαπωνέζικη comfort 'καντίνα', μια izakaya, που θα σερβίρει ράμεν, γκιόζες, katsu curry και katsu burger βρίσκεται στα σκαριά από τον Μπάμπη Ασκερίδη.

Τα αγαπημένα εστιατόρια του Βαγγέλη Περρή

Κάθε εβδομάδα, ένας αναγνωρίσιμος κάτοικος της πρωτεύουσας μας μιλά για τα αγαπημένα του στέκια.

Τα καυτά openings της Γλυφάδας

Διεθνή κι εγχώρια brands, αλλά και νέα ανεξάρτητα openings έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τη Γλυφάδα και τη γειτονιά της έναν από τους πιο ζωηρούς γαστρονομικούς προορισμούς του λεκανοπεδίου, κι αυτή εδώ είναι η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για να συντονιστείς με τις εξελίξεις της αθηναϊκής κόστας.

"Ήταν ένα μικρό καράβι" και δένει στη Γλυφάδα

Ο Αντώνης Ψάλτης και ένα από τα σημαντικότερα εστιατόρια της Τήνου σερβίρουν για ένα βράδυ στην Αθήνα και το "Ark".

Η ιστορία της street food αυτοκρατορίας Taco Bell, που ανοίγει κατάστημα και στην Αθήνα

Η pop κουλτούρα των tacos καταφθάνει προσεχώς και στην ελληνική πρωτεύουσα. Και αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Taco Bell.