Nolan 2.0: Νέα εποχή με Μιχάλη Νουρλόγλου

Με τον Μιχάλη Νουρλόγλου στο τιμόνι της κουζίνας, το Nolan μπαίνει με πολλή όρεξη στη δεύτερη φάση του. Δεν αλλάζει, δεν απομακρύνεται από τις αρχές του: εξελίσσεται.

nolan

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον πολυβραβευμένο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου να αναλαμβάνει τα ηνία στην κουζίνα του Nolan μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Κοντιζά επιβεβαιώθηκαν. Έτσι, το εστιατορικό love brand της οδού Βουλής περνά πια στη νέα εποχή του. 

Από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, ένας από τους πιο χαρισματικούς 'Ελληνες γευσιπλάστες θα παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο μενού που όμως θα παραμένει πιστό σε αυτά που έκαναν το εστιατόριο αυτό που είναι. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο αν αναλογιστεί κανείς πως το κλασικό μενού του Nolan τρέχει σχεδόν απαράλλακτο τα τελευταία εννέα χρόνια και έχει αγαπηθεί σε τεράστιο βαθμό από το κοινό. 

Αλλά ο σεφ Νουρλόγλου είναι ένας μάγειρας που ξέρει να συνδυάζει το κλασικό με το καινοτόμο, που σέβεται τα υλικά, έχει εμμονή με τη λεπτομέρεια και δε φοβάται να τολμήσει. Μοιάζει λοιπόν ιδανικό κομμάτι σε ένα τέτοιο -εξαιρετικά δημοφιλές- παζλ.  

Nolan 2.0: Νέα εποχή με Μιχάλη Νουρλόγλου 3

Nolan 2.0: Νέα εποχή με Μιχάλη Νουρλόγλου 1

Nolan 2.0: Νέα εποχή με Μιχάλη Νουρλόγλου 2

Οι ίδιοι οι άνθρωποι του Nolan 2.0 υποστηρίζουν πως θα δούμε πιάτα με ευφυΐα, χάρη και τεχνική, σε ένα νέο μενού που καταφέρνει να πιάσει την ουσία του Nolan, εξελίσσοντας το. Γίνεται λόγος για πιάτα-βόμβες γεύσης, απρόσμενους συνδυασμούς, ισορροπία επιρροών από τη μεσογειακή αλλά και τη διεθνή κουζίνα, καθώς και για ένα συνδυασμό ταλέντου με πειραματισμό, για να φτιάξουν κάτι ταυτόχρονα οικείο και απόλυτα νέο.

Περισσότερα, προφανώς, σύντομα.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Nolan

Βουλής 31-33, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.