"Ovio": Θερινή dolce vita

Ovio

Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Πάνος Πολίτης στήνουν τη δική τους, εμφατικά νόστιμη, μικρή Ιταλία σε μία από τις πιο πληθωρικές γευστικά γειτονιές του κέντρου της Αθήνας και το σουξέ που κάνουν καιρό τώρα τους έχει δικαιώσει απόλυτα. Το "Ovio" σέβεται απόλυτα τις αρχές της κουζίνας της γείτονος και βαδίζει σε αυτές, αξιοποιώντας άριστες πρώτες ύλες και επενδύοντας σε όλα της τα φαβορί.

Ovio

Casual fine dining άποψη, κοσμοπολιτισμός και σύγχρονες τεχνικές λειτουργούν ως ιδανικές γαρνιτούρες, για ένα πάντοτε ζωντανό μέρος που συγκινεί ιταλολάγνους ουρανίσκους, αλλά προσελκύει παράλληλα προς αυτή την κατεύθυνση τους πάντες.

Ovio

Τα risotti και οι προτάσεις σε pasta είναι must, όπως και η πίτσα, σε μπόλικες, ενδιαφέρουσες εκδοχές. Κορύφωση κάθε γεύματος εδώ, φυσικά, τα ευρηματικά γλυκά. 

Απόλλωνος 4, κέντρο, 2114115755, www.ovio.gr, FB: Ovio Athens, IG: @ovioathens

Περισσότερες πληροφορίες

Ovio

Απόλλωνος 4, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.