"Ovio": Θερινή dolce vita

Ovio

Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Πάνος Πολίτης στήνουν τη δική τους, εμφατικά νόστιμη, μικρή Ιταλία σε μία από τις πιο πληθωρικές γευστικά γειτονιές του κέντρου της Αθήνας και το σουξέ που κάνουν καιρό τώρα τους έχει δικαιώσει απόλυτα. Το "Ovio" σέβεται απόλυτα τις αρχές της κουζίνας της γείτονος και βαδίζει σε αυτές, αξιοποιώντας άριστες πρώτες ύλες και επενδύοντας σε όλα της τα φαβορί.

Ovio

Casual fine dining άποψη, κοσμοπολιτισμός και σύγχρονες τεχνικές λειτουργούν ως ιδανικές γαρνιτούρες, για ένα πάντοτε ζωντανό μέρος που συγκινεί ιταλολάγνους ουρανίσκους, αλλά προσελκύει παράλληλα προς αυτή την κατεύθυνση τους πάντες.

Ovio

Τα risotti και οι προτάσεις σε pasta είναι must, όπως και η πίτσα, σε μπόλικες, ενδιαφέρουσες εκδοχές. Κορύφωση κάθε γεύματος εδώ, φυσικά, τα ευρηματικά γλυκά. 

Απόλλωνος 4, κέντρο, 2114115755, www.ovio.gr, FB: Ovio Athens, IG: @ovioathens

Περισσότερες πληροφορίες

Ovio

Απόλλωνος 4, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σε ένα από τα πιο cool ιταλικά της Αθήνας στήνουν μια πραγματική γιορτή γεύσης

Brunch all’italiana με θέα το Σαρωνικό και νέο μενού που σε ταξιδεύει από τη Νάπολη ως το Τορίνο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/11/2025

Μια ιταλική κουζίνα του Κεραμεικού κάνει ακόμα και τους δύσπιστους να λένε ‘Mamma Mia!’

Ιταλική φινέτσα και arty ατμόσφαιρα, εκεί όπου η γεύση συναντά την υψηλή αισθητική.

Σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της Αθήνας σερβίρουν νέο μενού

Μία προνομιακή βεράντα με την Αθήνα στο πιάτο, έμφαση στην τέχνη και ωραίες γεύσεις.

'Spit Jack' και την Κυριακή στο Golden Hall

Οι Κυριακές αποκτούν γεύση μέσα από την εμπειρία του Spit Jack στο Golden Hall.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου στα εστιατόρια της Αθήνας

Μερικές προτάσεις για να την περάσεις φίνα, στη γιορτή του ελληνικού Νεμπιόλο.

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.