"Colonial": Δείπνο al fresco

Colonial

Σικάτο και αέρινο περιβάλλον μέσα σε μια καταπράσινη όαση, που ενδείκνυται για θερινές βόλτες, και εκλεπτυσμένη μεσογειακή κουζίνα δεξιοτεχνικά αποτυπωμένη δίνουν τον τόνο στο μοναδικό εστιατόριο της πρωτεύουσας, που βρίσκεται εντός γηπέδου γκολφ. Πού τα συναντάτε όλα αυτά; Στο κομψό "Colonial", του οποίου οι πόρτες ανοίγουν από το πρωί για καφέ και brunch από έναν πλούσιο κατάλογο για golfers και μη, ενώ από το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν τα πιάτα σύγχρονης μεσογειακής κουζίνας σε ένα μενού με διεθνείς επιρροές, που συνοδεύεται άριστα από την προσεγμένη κάβα και τη δημιουργική λίστα των κοκτέιλ.

Colonial

Στο μενού, που επιμελείται ο chef Νίκος Δραντάκης, με δεξί του χέρι στην κουζίνα τον sous chef Περικλή Κόλλια, θα βρείτε εκλεπτυσμένες προτάσεις ζυμαρικών με πιάτα όπως μια cacio e pepe με ελληνικά στοιχεία, σκιουφιχτά δηλαδή με κρέμα γραβιέρας, πιπέρι, μανιτάρι και φρέσκια τρούφα και παστίτσιο με ζυμαρικά paccheri, ενώ από κρέας, το στήθος κοτόπουλου με ψητές baby πατάτες αρωματισμένες με λεμονοθύμαρο, λεμονάτη σάλτσα και πουρέ μανιτάρι και η βουτυράτη μοσχαρίσια ταλιάτα με τραγανή σπασμένη πατάτα, σάλτσα τσιμιτσούρι και μαγιονέζα τρούφας είναι must.

Colonial

To φιλέτο ψαριού με πουρέ παστινάκι, χόρτα εποχής με μυρωδικά, φινόκιο ποσέ και σάλτσα από φον ψαριού και η γιουβετσάδα θαλασσινών είναι φινετσάτες και comfort επιλογές, αντίστοιχα, αν προτιμάτε ψάρι. 

Κων/νου Καραμανλή 14, Γλυφάδα, 2103420002, www.golfprive.gr/colonial
FB: Colonial Glyfada, IG: @colonialglyfada

Περισσότερες πληροφορίες

Colonial

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.