"The C Beach Restaurant": Μια μικρή Μύκονος στην αθηναϊκή ριβιέρα

The C Beach Restaurant

Δυνατά beats και αέρας από Φτελιά σε παρασύρουν με το που περνάς την είσοδο αυτού του αποψάτου sun & fun spot της παραλιακής, με boho chic παλέτα και γήινο μεσογειακό εξωτισμό να δίνουν το στίγμα, ενώ το χαλαρό vibe ανεβάζει την καλοκαιρινή διάθεση. Χορταστικά sunbeds οδηγούν το βλέμμα στο τερέν της χρυσής αμμουδιάς, όπου healthy bowls και light snacks όπως το tuna poke με τόνο, κινόα, edamame και λαχανικά, ή το chicken sando με κοτόπουλο, κόκκινο λάχανο και tonkatsu sauce και το lobster roll με αστακό, spicy mayo και τρούφα με yuzu, κάνουν τις beach fun στιγμές μας πεντανόστιμες.

The C Beach Restaurant

Στα μετόπισθεν, ο χώρος του εστιατορίου περιμένει για να δώσει φινετσάτη γεύση στη μέρα μας, με τους σεφ Ντορίνα Ντεμάι και Λάζαρο Σταμούλη να μας προσκαλούν σε καλοφαγικές στιγμές μεσογειακού κοσμοπολιτισμού. Εδώ, το tuna tataki με πάστα κορίανδρου και soya-yuzu dressing ή το tiradito μαγιάτικου με πέρλες από finger lime δίνουν το στίγμα της κομψής ωμοφαγίας, ενώ τα λινγκουίνι με ταρτάρ γαρίδας και avruga διεκδικούν μια θέση ανάμεσα στα πιάτα-φετίχ του φετινού καλοκαιριού, δίνοντας πάσα σε εθιστικά επιδόρπια, όπως το κρεμέ λευκής σοκολάτας με γιαούρτι και κόκκινα φρούτα. 

The C Beach Restaurant

Α' Ακτή Βούλας, Βούλα, 2102202890, www.thec.gr, IG: @thecbeach

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.