"Συν Αθηνά": Στο κλασικό χωράνε όλοι

Συν Αθηνά

Ένα διαχρονικό ειδύλλιο ανάμεσα στο "Συν Αθηνά" και το πιστό κοινό του εκτυλίσσεται εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια, στον υπέροχο πεζόδρομο της Ηρακλειδών. Το κλασικό all-day spot σ’ ένα τριώροφο επιβλητικό νεοκλασικό του Θησείου "καδράρει" την πιο αποστομωτική θέα της πόλης, αυτή της Ακρόπολης, χάρη στην προνομιακή τοποθεσία του. Τα τραπέζια του στρώνονται από νωρίς, με εκλεκτό πρωινό ή brunch, ενώ η συνέχεια προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς η μοντέρνα ελληνική κουζίνα ανανεώνει το παραδοσιακό συνταγολόγιο. 

Συν Αθηνά

Μπριάμ στο μαντέμι, μοσχαράκι στη γάστρα σιγομαγειρεμένο σε μυρωδικά και σάλτσα από το μεδούλι του με κριθαράκι, ριζότο γεμιστά, καθώς και ζυμαρικά μαντί γεμιστά με κοτόπουλο και τυρί Μετσόβου σε σάλτσα κοκκινιστού, είναι μερικά μόνο από τα λαχταριστά πιάτα που θα πάρουν θέση εξ αρχής στο τραπέζι σας. Ασφαλώς, δεν λείπουν επιλογές από το χορτοφαγικό τερέν, όπως η χορτόπιτα με χόρτα και μυρωδικά εποχής και φέτα, αλλά και ο vegan μουσακάς.

Συν Αθηνά

Αν η βραδιά επιβάλλει μια ξεχωριστή εμπειρία ή ένα ρομαντικό δείπνο, τότε το roof garden είναι μονόδρομος για να απολαύσετε την απόλυτη πανοραμική θέα από τον Ιερό Βράχο έως την Πνύκα και το Αστεροσκοπείο. 

Ηρακλειδών 2, Θησείο, 2103455550, www.sinathina.gr, FB: SinAthina, IG: sin_athina

Περισσότερες πληροφορίες

Συν Αθηνά

Ηρακλειδών 2, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/09/2025

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.