"The Zillers Pastry Bar": Το γλυκό όπως δεν το έχετε ξαναδοκιμάσει

The Zillers Pastry Bar

Vintage στοιχεία και σύγχρονο mindfulness διατρέχουν τη φιλοσοφία του πρώτου εστιατορίου επιδορπίων της πόλης, που με έμπνευση από μιαν άλλη εποχή και μια πιο γλυκιά και ήρεμη Αθήνα συντονίζει τη γοητευτική πλατεία Μητροπόλεως με το πιο καυτό εστιατορικό trend της Ευρώπης.

The Zillers Pastry Bar

Φρεσκοψημένo ψωμί, κρουασάν και προϊόντα φούρνου που αλλάζουν καθημερινά, αλλά και μια συλλογή από haute pastries με γαλλικές επιρροές και αρχιτεκτονική λιτότητα, που αγγίζουν την τελειότητα, είναι μερικά μόνο από όσα δοκιμάζουμε στο "The Zillers Pastry Bar", το αυτόνομο γαστρονομικό αφήγημα που έρχεται ως φυσική συνέχεια του πολυβραβευμένου εστιατορίου "The Zillers Roof Top Gastronomy" (1 Χρυσός Σκούφος & 1* Michelin 2024).

The Zillers Pastry Bar

Η κορύφωση, όμως, έρχεται με a la carte ή degustation εμπειρία ζαχαροπλαστικής, που στρέφει τον προβολέα στα αριστουργηματικά επιδόρπια του κορυφαίου chef patissier Γιώργου Πλατινού. Με μάρμαρο, μωσαϊκό και σιδερένιες αψίδες στα υλικά του, αλλά και τις έννοιες της γειτονιάς, του ανταμώματος και των αναμνήσεων στη στόφα του, το "The Zillers Pastry Bar" προσφέρει τη γεύση της Αθήνας μιας άλλης εποχής ενώ παράλληλα επανεφευρίσκει μια χαμένη συνήθεια του χθες, αναδιατυπώνοντάς τη με όρους του σήμερα.

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 6, κέντρο, 2103241651, IG: @thezillers.pastrybar

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers Pastry Bar (Τhe)

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 6, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/09/2025

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.