"The Zillers Pastry Bar": Το γλυκό όπως δεν το έχετε ξαναδοκιμάσει

The Zillers Pastry Bar

Vintage στοιχεία και σύγχρονο mindfulness διατρέχουν τη φιλοσοφία του πρώτου εστιατορίου επιδορπίων της πόλης, που με έμπνευση από μιαν άλλη εποχή και μια πιο γλυκιά και ήρεμη Αθήνα συντονίζει τη γοητευτική πλατεία Μητροπόλεως με το πιο καυτό εστιατορικό trend της Ευρώπης.

The Zillers Pastry Bar

Φρεσκοψημένo ψωμί, κρουασάν και προϊόντα φούρνου που αλλάζουν καθημερινά, αλλά και μια συλλογή από haute pastries με γαλλικές επιρροές και αρχιτεκτονική λιτότητα, που αγγίζουν την τελειότητα, είναι μερικά μόνο από όσα δοκιμάζουμε στο "The Zillers Pastry Bar", το αυτόνομο γαστρονομικό αφήγημα που έρχεται ως φυσική συνέχεια του πολυβραβευμένου εστιατορίου "The Zillers Roof Top Gastronomy" (1 Χρυσός Σκούφος & 1* Michelin 2024).

The Zillers Pastry Bar

Η κορύφωση, όμως, έρχεται με a la carte ή degustation εμπειρία ζαχαροπλαστικής, που στρέφει τον προβολέα στα αριστουργηματικά επιδόρπια του κορυφαίου chef patissier Γιώργου Πλατινού. Με μάρμαρο, μωσαϊκό και σιδερένιες αψίδες στα υλικά του, αλλά και τις έννοιες της γειτονιάς, του ανταμώματος και των αναμνήσεων στη στόφα του, το "The Zillers Pastry Bar" προσφέρει τη γεύση της Αθήνας μιας άλλης εποχής ενώ παράλληλα επανεφευρίσκει μια χαμένη συνήθεια του χθες, αναδιατυπώνοντάς τη με όρους του σήμερα.

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 6, κέντρο, 2103241651, IG: @thezillers.pastrybar

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers Pastry Bar (Τhe)

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 6, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Spit Jack' και την Κυριακή στο Golden Hall

Οι Κυριακές αποκτούν γεύση μέσα από την εμπειρία του Spit Jack στο Golden Hall.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
01/11/2025

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου στα εστιατόρια της Αθήνας

Μερικές προτάσεις για να την περάσεις φίνα, στη γιορτή του ελληνικού Νεμπιόλο.

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.