OX Chop House: Καρνιβορικό θέρος

OX Chop House

Στη σκιά του (πρώην) Χίλτον και σε έναν καλοφτιαγμένο χώρο με άποψη και ανοιχτές φωτιές, συναντά κανείς το πάντρεμα ενός βραβευμένου σεφ –βλέπε Μιχάλης Νουρλόγλου– με μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματική ομάδα στα δρώμενα της γεύσης εντός των αθηναϊκών τειχών, σε ένα κόνσεπτ που φέρνει κοντά το παραδοσιακό ψητοπωλείο με το new age κρεατάδικο.

OX Chop House

Η φιλοσοφία του OX Chop House "η ψησταριά αλλιώς" ερμηνεύεται γευστικά με πιάτα φαβορί, που ικανοποιούν κάθε καρνιβορικό πλαίσιο, κάθε εποχή του χρόνου. Έτσι, και το καλοκαίρι νοστιμίζει με παϊδάκια, πληθωρική χοιρινή μπριζολοπανσέτα, έξοχο σιδηρόδρομο asado με μεδούλι, σπιτικό λουκάνικο, T-bones μοσχίδας και πολλές ακόμα αναβαθμισμένες κρεατοφαγικές προτάσεις. Τα συνοδεύεις με κάποια ετικέτα, μιας αξιοπρόσεκτης λίστας κρασιών, με την υπογραφή του wine expert Γιάννη Μακρή.

OX Chop House

Χατζηγιάννη Μέξη 9, περιοχή Χίλτον, 2107107070, FB: Ox Athens, IG: @ox_athens

Περισσότερες πληροφορίες

OX Athens

Χατζηγιάννη Μέξη 9, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.