"Wall Street": Πιάτα σχεδιασμένα με "μαθηματική ακρίβεια"

Wall Street

Για το "Wall Street", το φαγητό δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά μια καθημερινή πρόκληση. Πράγμα καθόλου περίεργο, αν σκεφτεί κανείς τις 85 διαφορετικές επιλογές πιάτων που υπάρχουν στο μενού του. Από το 2016, οι ιδιοκτήτες του "Wall Street", έχοντας επενδύσει τις πρώτες μετοχές τους σε έναν μοναδικό χώρο στη γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, μελετούν και δημιουργούν διαρκώς και με "μαθηματική ακρίβεια" λαχταριστούς συνδυασμούς για πρωινό, brunch, μεσημεριανό, αλλά και βραδινό, πάντα σχεδιασμένους ώστε να ταιριάζουν σε κάθε εποχή.

Wall Street

Ο ειδικά διαμορφωμένος εσωτερικός χώρος του μαγαζιού αποτίνει φόρο τιμής στην περιβόητη Wall Street της Νέας Υόρκης, συνδυάζοντας αρμονικά ξύλο και μέταλλο για τη δημιουργία της απόλυτης urban αισθητικής.

Wall Street

Με έμπνευση γεύσεις από όλον τον κόσμο και φρεσκότατα, εγχώρια και μη υλικά, το all-day σποτ στα βόρεια είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας: στο μενού του ανακαλύπτουμε πρωτότυπα "παντρέματα" ορεκτικών και bowls, δροσιστικά smoothies και signature κοκτέιλ, ζουμερά μπέργκερ, παϊδάκια BBQ και ζυμαρικά, αλλά και χορταστικά επιδόρπια.

Wall Street

Ελπίδος 2Α & Γούναρη, Αγία Παρασκευή, 2106003841, FB: WallStreet Athens, IG: wallstreet_athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/11/2025

Προσκύνημα στο 'Sushimou', τον omakase ναό της Σκούφου

Στο sui generis εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου, τα ψάρια εξακολουθούν να τραγουδούν, σε δείπνα ευστρόφως λιτά, οριακά τελετουργικά και βαθιά συγκινητικά.

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.