"Wall Street": Πιάτα σχεδιασμένα με "μαθηματική ακρίβεια"

Wall Street

Για το "Wall Street", το φαγητό δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά μια καθημερινή πρόκληση. Πράγμα καθόλου περίεργο, αν σκεφτεί κανείς τις 85 διαφορετικές επιλογές πιάτων που υπάρχουν στο μενού του. Από το 2016, οι ιδιοκτήτες του "Wall Street", έχοντας επενδύσει τις πρώτες μετοχές τους σε έναν μοναδικό χώρο στη γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, μελετούν και δημιουργούν διαρκώς και με "μαθηματική ακρίβεια" λαχταριστούς συνδυασμούς για πρωινό, brunch, μεσημεριανό, αλλά και βραδινό, πάντα σχεδιασμένους ώστε να ταιριάζουν σε κάθε εποχή.

Wall Street

Ο ειδικά διαμορφωμένος εσωτερικός χώρος του μαγαζιού αποτίνει φόρο τιμής στην περιβόητη Wall Street της Νέας Υόρκης, συνδυάζοντας αρμονικά ξύλο και μέταλλο για τη δημιουργία της απόλυτης urban αισθητικής.

Wall Street

Με έμπνευση γεύσεις από όλον τον κόσμο και φρεσκότατα, εγχώρια και μη υλικά, το all-day σποτ στα βόρεια είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας: στο μενού του ανακαλύπτουμε πρωτότυπα "παντρέματα" ορεκτικών και bowls, δροσιστικά smoothies και signature κοκτέιλ, ζουμερά μπέργκερ, παϊδάκια BBQ και ζυμαρικά, αλλά και χορταστικά επιδόρπια.

Wall Street

Ελπίδος 2Α & Γούναρη, Αγία Παρασκευή, 2106003841, FB: WallStreet Athens, IG: wallstreet_athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ενδιαφέρον update για το Βαρούλκο

Στο εμβληματικό εστιατόριο του Πειραιά, για παρά θίν' αλός γεύματα μια ανάσα από τη θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/10/2025

Εκτός πιάτσας εστιατόρια της Αθήνας που αξίζουν την προσοχή σου

Μία ενδεκάδα από εστιατόρια σε μάλλον απροσδόκητες γειτονιές της πόλης, που έχουν κάτι να πουν σε κάθε τύπο foodie.

Δείπνο στις βραβευμένες αυλές και βεράντες της Αθήνας

Τώρα που ο καιρός στρώνει ξανά, εκμεταλλευόμαστε τις καλοσύνες του για όσο κρατήσουν, κλείνοντας τραπέζι στα καλύτερα εστιατόρια με αυλές και βεράντες της Αθήνας, και μάλιστα στις εξαιρετικές τιμές που εξασφαλίζει το δημοφιλέστερο γαστρονομικό happening της πόλης.

Vedema γιορτής και αναστοχασμού για το μέλλον του Σαντορινιού κρασιού

Όλα όσα "τρύγησε" η φθινοπωρινή γιορτή του κρασιού της Σαντορίνης από τον Όμιλο Katikies στο εστιατόριο Selene.

Στο 'Fine Mess' φάγαμε ένα από τα πιο ζημιάρικα πιάτα της σεζόν

Ο λόγος για το Texas Toast, ένα από τα πρώτα στάδια στο νέο degustation menu του σοφιστικέ BBQ spot του Κέντρου, όπου τα low & slow μαγειρέματα σε "δύσκολες" κοπές παραμένουν ένα από τα κρεατοφαγικά hightlights της Αθήνας.

Οι Έλληνες σεφ που βρίσκονται ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου για το 2025

Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards.

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.