"Jenny's Rooftop Restaurant Bar": Η απογείωση της ελληνικής κουζίνας

'Jenny’s Rooftop Restaurant Bar' Ελληνική κουζίνα Σπάτα

Το "Jenny's Rooftop Restaurant Bar" στο "Sofitel Athens Airport" γιορτάζει την πρώτη επέτειο λειτουργίας τουκαι έχει ήδη καταξιωθεί ως μια επιτυχημένη γαστρονομική πρόταση. Το ιδιαίτερο περιβάλλον και η μοναδική γευστική εμπειρία έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο του ελληνικού όσο και του ξένου κοινού, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Το "Jenny's" κατάφερε να αποτελέσει μια γαστρονομική πρόταση υψηλών προδιαγραφών για τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, τους ταξιδιώτες του αεροδρομίου, αλλά και τους Αθηναίους που αναζητούν το καινούργιο και διαφορετικό, μακριά από την φασαρία της πόλης.

Η αρχιτεκτονική επιμέλεια, οι εσωτερικοί χώροι και η βεράντα που έχουν σχεδιαστεί από τον διεθνούς φήμης Ισπανό Lazaro Rosa Violan, σε συνδυασμό με την μοναδική θέα και την casual-chic ατμόσφαιρα προσφέρουν στους επισκέπτες μια αυθεντική και αξέχαστη εμπειρία.

Jenny’s Rooftop

Με την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, ανανεώθηκε το μενού υπό την επιμέλεια των Executive Chef Παναγιώτη Γιακαλή και Πέτρου Φωτείνη, σε συνεργασία με τον Chef του "Jenny’s" Θοδωρή Υψηλό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αυθεντικότητα των γεύσεων και επικεντρώνοντας στην Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα.

Το "Jenny’s Rooftop Restaurant Bar" βρίσκεται στον 9ο όροφο του Sofitel Athens Airport, ακριβώς απέναντι από το Αεροδρόμιο Αθηνών και με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό. Αυτή η εντυπωσιακή βεράντα προσφέρει μια τέλεια απόδραση από την καθημερινότητα, με θέα το ηλιοβασίλεμα πάνω από τα Μεσόγεια.

Ξεν. "Sofitel Athens Airport", 9ος όροφος, Σπάτα, jennysrooftoprestaurant.com
FB: Jenny’s Rooftop Restaurant Bar, IG: @jennys.rooftop

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Spit Jack' και την Κυριακή στο Golden Hall

Οι Κυριακές αποκτούν γεύση μέσα από την εμπειρία του Spit Jack στο Golden Hall.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
01/11/2025

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου στα εστιατόρια της Αθήνας

Μερικές προτάσεις για να την περάσεις φίνα, στη γιορτή του ελληνικού Νεμπιόλο.

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.