"Sam Burgers": Burgers θερινής νυκτός

Sam Burgers

Αμερικανικός Nότος και Μέμφις, Κρήτη και Χανιά και τελικά Αθήνα: από όλα αυτά τα μέρη έχει περάσει ο Sam –aka Σταμάτης Μαρινέλης–, που έμαθε την τέχνη του σωστού burger στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Πλέον τον συναντάς στο Κουκάκι, να ψήνει και ταυτόχρονα να αλληλεπιδρά με κάθε επισκέπτη. Στον αριθμό 82 της Δημητρακοπούλου, έχει δημιουργήσει το πιο ταιριαστό τερέν για να τιμήσεις τα εκλεκτά εδέσματά του: ένα φιλόξενο σποτ με ρετρό αισθητική, που παραπέμπει σε κλασικό αμερικανικό diner.

Sam Burgers

Εδώ η ποιότητα αποτελεί βασική και αδιαπραγμάτευτη αρχή, όπως και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο Sam έχει δικό του ψωμάκι-αφρός, που βασίζεται σε μυστική συνταγή, η πίκλα κόβεται με προσοχή, ενώ πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιεί, κυρίως οι φανταστικές σάλτσες και το γνήσιο cheddar cream, καταφθάνουν κατ’ αποκλειστικότητα από το εξωτερικό.

Sam Burgers

Το κρέας είναι εξαιρετικής ποιότητας, προερχόμενο από ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι του μοσχαριού, με προσθήκη μόνο αλατιού και πάπρικας, ενώ τα patties παρασκευάζονται καθημερινά. Όλα τα παραπάνω μεταφράζονται σε κλασικές προτάσεις, όπως τα κλασικά burger, cheeseburger και Americano, αλλά και πιο προχωρημένες, σαν τα New hot Mexico, Ohio, Alabama, Miami και φυσικά το ομώνυμο του μαγαζιού. 

Δημητρακοπούλου 82, Κουκάκι, 2107546066, www.samburgers.gr, FB: Sam Burgers, IG: @samburgers_gr

Περισσότερες πληροφορίες

Sam Burgers

Δημητρακοπούλου 82 & Ζίννη, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.