"Κουτσή Κατσίκα":Street food με φαντασία

Κουτσή Κατσίκα

Η ιστορία της "Κουτσής Κατσίκας" ξεκίνησε από το μητρικό gastro-meat bar στο γραφικό λιμάνι του Λαυρίου το 2022, που πριν από λίγους μήνες απέκτησε ένα street food "αδελφάκι" στην Καλλιθέα. Το νέο concept του σεφ Ηλία Σιτινά μπήκε με φόρα και φρέσκες ιδέες στη street food σκηνή της Αθήνας, με σημαία την ποιότητα της πρώτης ύλης και μια σχέση ποιότητας-τιμής που το έκαναν γρήγορα στέκι των φίλων του μπιφτεκόψωμου. Το Mushroom Melt με διπλό τσένταρ και μανιτάρια, το Truffle με κατσικίσιο τυρί και καραμελωμένα κρεμμύδια, truffle mayo και το Jack Daniel’s bourbon είναι για να λιώνεις...

Κουτσή Κατσίκα

Εκτός από τα λιμπιστικά smashed burgers, η "Κουτσή Κατσίκα" παίζει το ίδιο δυνατή μπάλα στα Crispy chicken burgers και στις No beef (vegan και vegetarian) επιλογές, όπως το Tex-Mex με μπιφτέκι αβοκάντο, γκουακαμόλε, τηγανητά κρεμμύδια και sweet chilli sauce. Μια πλούσια γκάμα ορεκτικών –από onion rings, διαφορετικά στιλ πατάτας μέχρι mozzarella sticks και φτερούγες κοτόπουλου–, πληθωρικά hot dogs και οχτώ διαφορετικά grilled cheese sandwiches συμπληρώνουν έναν κατάλογο που ανανεώνει δημιουργικά το pop street food με τις πιο value τιμές. Α, και τα τραγανά churros με πραλίνα είναι το απόλυτο must! 

Κουτσή Κατσίκα

Kουντουριώτη 6, Λιμάνι Λαυρίου, 2292025525, koutsikatsika.gr, FB: Koutsi Katsika, IG: koutsi_katsika / Δοϊράνης 23, Καλλιθέα, 2109564420, koutsikatsika.gr, FB: Koutsi Katsika Street Food, IG: koutsi_katsika_streetfood

Περισσότερες πληροφορίες

Κουτσή Κατσίκα

Κουντουριώτη 6, Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο
  • Εστιατόρια

Κουτσή Κατσίκα Street food

Δοϊράνης 23, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/11/2025

Προσκύνημα στο 'Sushimou', τον omakase ναό της Σκούφου

Στο sui generis εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου, τα ψάρια εξακολουθούν να τραγουδούν, σε δείπνα ευστρόφως λιτά, οριακά τελετουργικά και βαθιά συγκινητικά.

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.