"Nalu": Όλη μέρα και όλη νύχτα στα νότια

Nalu

Δεν έχει σημασία ποια στιγμή της ημέρας θα το επισκεφτείς: στο "Nalu" θα βρεις οπωσδήποτε κάτι που θα καλύψει κάθε γούστο. Δίπλα στην ακτή του Αλίμου, το έθνικ αισθητικής, μοντέρνο καφέ-εστιατόριο παραμένει αγαπημένος προορισμός για τους κατοίκους των νότιων προαστίων, αλλά και για όσους αναζητούν μια χαλαρή έξοδο με θέα το κύμα. Για τους πιο πρωινούς τύπους, οι γευστικές προτάσεις του brunch menu είναι must, σε συνδυασμό με τον μυρωδάτο καφέ ή τα ροφήματα που παρασκευάζει η ομάδα του "Nalu".

Nalu

Αν, πάλι, προτιμήσετε να το επισκεφθείτε όταν σουρουπώνει, δεν θα το μετανιώσετε. Τα πιάτα με την υπογραφή της σεφ Βάσως Αθανασίου συνδυάζουν στοιχεία μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία. Το σκηνικό γίνεται ακόμα πιο μαγευτικό το βράδυ, καθώς η ανέμελη ατμόσφαιρα και τα χαλαρωτικά beats, που πλημμυρίζουν τον boho χώρο, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για την απόλυτη καλοκαιρινή έξοδο.

Nalu

Αυτή δεν γίνεται να ολοκληρωθεί χωρίς ένα από τα δροσιστικά κοκτέιλ του εστιατορίου ή ένα περιποιημένο all time classic ποτό. Φυσικά, μην παραλείψετε να τσεκάρετε το μενού με τα λαχταριστά γλυκά: must είναι το μιλφέιγ και τα brownies, αλλά εδώ αξίζει να δοκιμάσετε και πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς.

Λεωφ. Ποσειδώνος, Άλιμος, 2109880990, FB: Nalu, IG: @nalu_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Nalu

Λεωφ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/11/2025

Προσκύνημα στο 'Sushimou', τον omakase ναό της Σκούφου

Στο sui generis εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου, τα ψάρια εξακολουθούν να τραγουδούν, σε δείπνα ευστρόφως λιτά, οριακά τελετουργικά και βαθιά συγκινητικά.

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.