"Villa Grigio": Τα πολλά πρόσωπα του Negroni

Villa Grigio

Το aperitivo bar δίπλα ακριβώς από το "αδερφάκι" του, τη φημισμένη τρατορία "Da Bruno" στο Παλαιό Φάληρο, γράφει τη δική του ιστορία ως προορισμός και για τις θερινές fine drinking τσάρκες μας. Κλείνοντας σχεδόν μία δεκαετία παρουσίας του κρουστού ήχου των σέικερ στην μπάρα του, έχει αποκτήσει το δικό του πιστό κοινό, που συχνάζει στην καταπράσινη αυλή για να απολαύσει πρωτότυπα perfect serves. Εδώ η εμπειρία της κουλτούρας των aperitif έχει την τιμητική της και μάλιστα συνοδεύεται από αξιόλογο bar food, μεταφέροντάς μας στις ιταλικές ακτές χωρίς να κουνήσουμε ρούπι από την Αθήνα.

Villa Grigio

Αν είστε του κλασικού ρεπερτορίου, το Negroni είναι επιλογή αλάνθαστη και oι μαέστροι bartenders το μιξάρουν σε τέσσερις ακόμα εκδοχές: με καφέ, μπανάνα και καρύδα, καπνιστό και Sbagliato. Στην κάρτα του φιλοξενεί γνώριμες μείξεις με τον αέρα των "συνταγών της μαμάς" –γιατί προφανώς οι μαμάδες δεν συχνάζουν μόνο πάνω από κατσαρόλες– και αρκετές με ευφάνταστες διασκευές, από τις οποίες ξεχωρίζουν ως θερινά highlights το Zombie και το Mai Τai.

Villa Grigio

Αν ωστόσο προτιμάτε τα mocktails, ένα Virgin Porn Star με γεύσεις όπως βανίλια, λάιμ και pashion fruit θα σας καλύψει πλήρως. Από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα, μας υποδέχεται με after office aperitivo και finger food, σε τιμές κάτι παραπάνω από προνομιακές. 

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο, 2109812080, FB: Villa Grigio 46, IG: @villagrigio46

Περισσότερες πληροφορίες

Villa Grigio 46

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/11/2025

Προσκύνημα στο 'Sushimou', τον omakase ναό της Σκούφου

Στο sui generis εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου, τα ψάρια εξακολουθούν να τραγουδούν, σε δείπνα ευστρόφως λιτά, οριακά τελετουργικά και βαθιά συγκινητικά.

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.