"Villa Grigio": Τα πολλά πρόσωπα του Negroni

Villa Grigio

Το aperitivo bar δίπλα ακριβώς από το "αδερφάκι" του, τη φημισμένη τρατορία "Da Bruno" στο Παλαιό Φάληρο, γράφει τη δική του ιστορία ως προορισμός και για τις θερινές fine drinking τσάρκες μας. Κλείνοντας σχεδόν μία δεκαετία παρουσίας του κρουστού ήχου των σέικερ στην μπάρα του, έχει αποκτήσει το δικό του πιστό κοινό, που συχνάζει στην καταπράσινη αυλή για να απολαύσει πρωτότυπα perfect serves. Εδώ η εμπειρία της κουλτούρας των aperitif έχει την τιμητική της και μάλιστα συνοδεύεται από αξιόλογο bar food, μεταφέροντάς μας στις ιταλικές ακτές χωρίς να κουνήσουμε ρούπι από την Αθήνα.

Villa Grigio

Αν είστε του κλασικού ρεπερτορίου, το Negroni είναι επιλογή αλάνθαστη και oι μαέστροι bartenders το μιξάρουν σε τέσσερις ακόμα εκδοχές: με καφέ, μπανάνα και καρύδα, καπνιστό και Sbagliato. Στην κάρτα του φιλοξενεί γνώριμες μείξεις με τον αέρα των "συνταγών της μαμάς" –γιατί προφανώς οι μαμάδες δεν συχνάζουν μόνο πάνω από κατσαρόλες– και αρκετές με ευφάνταστες διασκευές, από τις οποίες ξεχωρίζουν ως θερινά highlights το Zombie και το Mai Τai.

Villa Grigio

Αν ωστόσο προτιμάτε τα mocktails, ένα Virgin Porn Star με γεύσεις όπως βανίλια, λάιμ και pashion fruit θα σας καλύψει πλήρως. Από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα, μας υποδέχεται με after office aperitivo και finger food, σε τιμές κάτι παραπάνω από προνομιακές. 

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο, 2109812080, FB: Villa Grigio 46, IG: @villagrigio46

Περισσότερες πληροφορίες

Villa Grigio 46

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ενδιαφέρον update για το Βαρούλκο

Στο εμβληματικό εστιατόριο του Πειραιά, για παρά θίν' αλός γεύματα μια ανάσα από τη θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/10/2025

Εκτός πιάτσας εστιατόρια της Αθήνας που αξίζουν την προσοχή σου

Μία ενδεκάδα από εστιατόρια σε μάλλον απροσδόκητες γειτονιές της πόλης, που έχουν κάτι να πουν σε κάθε τύπο foodie.

Δείπνο στις βραβευμένες αυλές και βεράντες της Αθήνας

Τώρα που ο καιρός στρώνει ξανά, εκμεταλλευόμαστε τις καλοσύνες του για όσο κρατήσουν, κλείνοντας τραπέζι στα καλύτερα εστιατόρια με αυλές και βεράντες της Αθήνας, και μάλιστα στις εξαιρετικές τιμές που εξασφαλίζει το δημοφιλέστερο γαστρονομικό happening της πόλης.

Vedema γιορτής και αναστοχασμού για το μέλλον του Σαντορινιού κρασιού

Όλα όσα "τρύγησε" η φθινοπωρινή γιορτή του κρασιού της Σαντορίνης από τον Όμιλο Katikies στο εστιατόριο Selene.

Στο 'Fine Mess' φάγαμε ένα από τα πιο ζημιάρικα πιάτα της σεζόν

Ο λόγος για το Texas Toast, ένα από τα πρώτα στάδια στο νέο degustation menu του σοφιστικέ BBQ spot του Κέντρου, όπου τα low & slow μαγειρέματα σε "δύσκολες" κοπές παραμένουν ένα από τα κρεατοφαγικά hightlights της Αθήνας.

Οι Έλληνες σεφ που βρίσκονται ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου για το 2025

Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards.

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.