"Dessert Wise": Το νέο διαμάντι στην καρδιά της πόλης είναι γλυκό!

Dessert Wise

Έρωτα με την πρώτη μπουκιά πάθαμε δοκιμάζοντας τα εξαιρετικά επιδόρπια που σερβίρει το ολοκαίνουργιο εστιατόριο γλυκού "Dessert Wise" στην καρδιά της Αθήνας. Υπεύθυνος γι’ αυτό το πρωτότυπο κόνσεπτ είναι ο πολύ ταλαντούχος pastry chef Παναγιώτης Πολυχρόνης, ο οποίος, ύστερα από μακρά γλυκιά πορεία σε φημισμένα εστιατόρια του εξωτερικού, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά στα υψηλού επιπέδου επιδόρπια.

Dessert Wise

Έτσι, η αγαπημένη όλων "έξοδος για ένα γλυκό" αναβαθμίζεται και περνά σε νέα εποχή, καθώς στον κατάλογο μας περιμένουν εξαιρετικές δημιουργίες που σε άλλη περίπτωση θα βρίσκαμε μονάχα στο φινάλε ενός γεύματος σε κάποιο καλό εστιατόριο. Η γρανίτα αρμπαρόριζας με ξηρή καραμέλα και βραχάκια vegan σοκολάτας, το ρυζόγαλο με parfait βερίκοκο, κρέμα βανίλιας και τηγανητό ρύζι με κανέλα, αλλά και ο απρόσμενος  συνδυασμός της λευκής σοκολάτας με χαβιάρι Ossetra και σορμπέ λεμονιού με λουίζα σκιαγραφούν τη γλυκιά δημιουργικότητα του καταλόγου και προσφέρονται, για όποιον το επιθυμεί, σε αρμονία με επιλεγμένα κρασιά και σαμπάνιες. 

Dessert Wise

Ακαδημίας 18, κέντρο, 2103611318, www.dessertwise.grIG: dessertwise

Περισσότερες πληροφορίες

Dessert Wise Athens

Ακαδημίας 18, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.