"Λάμπρος steak house": Υψηλή κρεατοφαγία με μακρά ιστορία

Λάμπρος

Εννιά δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στην κωακή κοινωνία συμπληρώνει το ψητοπωλείο "Λάμπρος", που όσο κι αν μεγάλωσε, ωρίμασε και ομόρφυνε, δεν έχει χάσει ούτε χιλιοστό από τον πυρήνα του. Η αρχή έγινε το 1935, όταν ο παππούς των σημερινών ιδιοκτητών, Μανώλης Μωρές, ξεκίνησε να εργάζεται ως ψήστης σε μαγαζί του λιμανιού (το οποίο αργότερα αγόρασε), φτιάχνοντας νόστιμα ψητά, μεταξύ αυτών και το περίφημο σουβλάκι του"Μωρέ" – χιλιάδες σουβλάκια με ψωμάκι πέρασαν από τα χέρια του!

Λάμπρος

Το 1973, η κόρη του Μανώλη, Διονυσία, παντρεύτηκε τον Λάμπρο Μαραγκό και με τη μυστική συνταγή για το πιο νόστιμο σουβλάκι στο συρτάρι ανοίγουν ένα νέο ψητοπωλείο ο "Λάμπρος", στα χνάρια του παππού, πλέον, Μωρέ.

Λάμπρος

Σήμερα, το ολοκαίνουργιο και πανέμορφο "Λάμπρος steak house", με την τεράστια ανοιχτή κουζίνα, σερβίρει καθημερινά φρεσκοκομμένα κρέατα και μεγάλη ποικιλία μεζέδων. Δοκιμάστε παραδοσιακές σπιτικές γεύσεις και οπωσδήποτε τις διάσημες σούβλες που η φήμη τους έχει γυρίσει τον κόσμο!

Ψαρών 21 & Ιερού Λόχου, Κως, 2242028808, lamprossteakhouse.gr
FB: Lampros Steakhouse, IG: @lampros.steakhouse

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

SeaRocks

Ύστερα από την περσινή, αναγνωριστική σεζόν επί παριανού εδάφους, ο βραβευμένος σεφ Γιάννης Παρίκος ανεβάζει επίπεδο το πολύ όμορφο παραλιακό ρεστοράν "SeaRocks", στο οποίο εμπλέκεται και επιχειρηματικά.

Parōn

Το ξενοδοχείο "Parilio" υποδέχτηκε φέτος ως επικεφαλής της κουζίνας του τον πολύ ταλαντούχο σεφ Θάνο Φέσκο.

Matsuhisa Paros

Το δικό της "Matsuhisa" διαθέτει πλέον η Πάρος, το οποίο συντονίζει για πρώτη φορά το νησί στο ρυθμό των διεθνών εστιατορικών brands και βεβαίως των χαρακτηριστικών ιαπωνικών σπεσιαλιτέ του Nobuyuki Matsuhisa.