"Noah": Διαχρονικό θερινό χιτ

Noah

Μπαίνοντας στην πέμπτη χρονιά λειτουργίας του, το μπαρ-εστιατόριο στο Πάρκο Ελευθερίας δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής μπορεί να θεωρηθεί μια καλοκαιρινή σταθερά στα δρώμενα της πόλης και σημείο αναφοράς για την πιο ζεστή εποχή του χρόνου.

Noah

Το σκηνικό γνώριμο, ιδιοσυγκρασιακό, ξεχωριστό: Αφού περάσεις το πράσινο τούνελ της εισόδου και το εμβληματικό πλέον γλυπτό με το χέρι που σχηματίζει το "σ’ αγαπώ" στη νοηματική, βρίσκεσαι σε μια εξπρεσιονιστικά εξωτική όαση με vibes Λατινικής Αμερικής, σε ένα μέρος που δύσκολα πιστεύεις πως βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, τόσο κοντά και ταυτόχρονα τόσο μακριά από τα πάντα.

Noah

Εντός αυτού του γοητευτικού σκηνικού, λοιπόν, το "Noah" απλώνει τραπέζια σε δύο διαφορετικά επίπεδα και ικανοποιεί απόλυτα τόσο εκείνους που θα το επιλέξουν για φαγητό, όσο και αυτούς που θα το προτιμήσουν για διασκέδαση, ποντάροντας από τη μία στη βραβευμένη κουζίνα του σεφ Σπύρου Μαυροειδή και, από την άλλη, στα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, την πάρτι διάθεση και τις ιδιαίτερες μουσικές. 

Noah

Πάρκο Ελευθερίας, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι, 2107233419, 
www.noah-athens.gr, FB: Noah, IG: @noah.athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.