"Drakoulis Garden": Τα Drakoulis Dry & Raw πάνε Μύκονο

Η προσωπική επιχείρηση του Στράτου Δρακούλη επιλέγει το διασημότερο νησί των Κυκλάδων για να εξαπλώσει τη γαστρονομική φιλοσοφία της που παντρεύει μεσογειακές γεύσεις με την αγάπη για το κρέας.

Drakoulis Garden

Από το Κολωνάκι στο νησί των ανέμων μετακομίζει το καρνιβορικό brand Drakoulis Dry & Raw. Μετονομάζεται σε "Drakoulis Garden" και μαζί εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, με πρωταγωνιστή το κόκκινο κρέας, τα cocktails και τo χαλαρωτικό shisha. Η προσωπική επιχείρηση του Στράτου Δρακούλη, που στα επιδέξια χέρια της S One Hospitality αναδεικνύεται σε μία δυναμική αλυσίδα, επιλέγει το διασημότερο νησί των Κυκλάδων για να εξαπλώσει τη γαστρονομική φιλοσοφία της που παντρεύει μεσογειακές γεύσεις με την αγάπη για το κρέας και μάς περιμένει στις 21 Ιουνίου, στο opening πάρτυ με special guest τον dj Nico Rac

Drakoulis Garden

Στην πλατεία της Αγίας Κυριακής, εκεί που κάποτε βρισκόταν το "Guzel Garden" και παλαιότερα το ιστορικό "Pierros", το "Drakoulis Garden" κάνει την εμφάνισή του με ανανεωμένο σκηνικό, επιλέγοντας αυτή τη φορά γεύσεις ανάλαφρες. Από την κουζίνα του εστιατορίου δεν λείπει το σήμα κατατεθέν-σφραγίδα ποιότητας του brand Drakoulis, που δεν είναι άλλο από τα διάσημα κοπής κρέατα που φτάνουν στο πιάτο μας από την Αυστραλία, την Ιαπωνία, ή τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και το Greek Breeding Wagyu. 

Drakoulis Garden

Η premium steak εμπειρία που προσφέρουν για χρόνια τα εστιατόρια Drakoulis εμπλουτίζεται τώρα με επιπλέον φρέσκες πινελιές που θυμίζουν Ελλάδα: στο μενού του Drakoulis Garden θα βρούμε σαλάτα με μαύρη κινόα και γραβιέρα Νάξου, μοσχαρίσια κεφτεδάκια με κόκκινο  chili και γιαούρτι, γαρίδες μαριναρισμένες στο ούζο, αλλά και cheeseburger με μετσοβόνε.

Drakoulis Garden

"Drakoulis Garden", Πλατεία Αγ. Κυριακής, Χώρα Μυκόνου, 2289 022177
Ωράριο: Kαθημερινά 7.30 μ.μ.-2.30 π.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.