Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace'

Το βραβευμένο ξενοδοχείο παρουσιάζει ένα δυνατό μπουκέτο γευστικών εμπειριών τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace'

Αριστοτεχνικές δημιουργίες με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin στο 'Pelagos', παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις στην 'Taverna37' και ένα από τα κορυφαία brunch της πόλης στο βραβευμένο με Top Notch 'Mercato': Με μια δελεαστική γκάμα εποχικών και συνεργατικών γευστικών εμπειριών, ο Μάρτιος υπόσχεται να είναι ένας ένδοξος γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace Hotel Athens' (νο.35 στα The World’s 50 Best Hotels). 

Το 'Pelagos' επιστρέφει δημιουργικά στο πλαίσιο του "Friends of Pelagos". Στις 26 και 27 Μαρτίου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την τέχνη του Γάλλου σεφ Emmanuel Renaut και του Chef de Cuisine Γιώργου Δόσπρα από το βραβευμένο εστιατόριο 'Lauda' του 'Andronis Boutique Hotel', στη Σαντορίνη. 

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace' 5

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace' 3

Έχοντας κερδίσει τρία αστέρια Michelin και ένα Meilleur Ouvrier de France (Βραβείο Καλύτερου Τεχνίτη Γαλλίας) ο Emmanuel Renault έρχεται στην Αθήνα για πρώτη φορά και ενώνει τις δυνάμεις του με τον εξαιρετικά ταλαντούχο Γιώργο Δόσπρα για να συνεργαστούν με τον Luca Piscazzi και την ομάδα του. Όλοι μαζί θα επιμεληθούν και θα δημιουργήσουν από κοινού ένα αποκλειστικό μενού (€170/άτομο), αναδεικνύοντας την υψηλή τέχνη της γαστρονομίας με έμπνευση από τη Μεσόγειο. 

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace' 4

Ο Μάρτιος είναι ένας άκρως γαστρονομικός μήνας στο 'Four Seasons Astir Palace' 1

Την Καθαρά Δευτέρα (18 Μαρτίου), οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα οικογενειακό μενού με ζωηρά ορεκτικά, ζουμερές σαλάτες, παραδοσιακά μαγειρεμένα θαλασσινά και σαρακοστιανά (€95/άτομο), ενώ η Δευτέρα 25η Μαρτίου είναι αφιερωμένη στο παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά σε δημιουργικές παραλλαγές. 

Προς τιμήν της Καθαράς Δευτέρας, την πρώτη μέρα της Σαρακοστής, το 'Mercato' θα προσφέρει ένα ξεχωριστό brunch μενού με θαλασσινά (€110/άτομο). 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Pelagos

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο 'Fine Mess' φάγαμε ένα από τα πιο ζημιάρικα πιάτα της σεζόν

Ο λόγος για το Texas Toast, ένα από τα πρώτα στάδια στο νέο degustation menu του σοφιστικέ BBQ spot του Κέντρου, όπου τα low & slow μαγειρέματα σε "δύσκολες" κοπές παραμένουν ένα από τα κρεατοφαγικά hightlights της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/10/2025

Οι Έλληνες σεφ που βρίσκονται ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου για το 2025

Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards.

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.

Fine Mess

Το σοφιστικέ smokehouse του Κολωνακίου διευρύνει τους μαγειρικούς ορίζοντές του, εντάσσοντας ένα δημιουργικό μενού γευσιγνωσίας στη βεντάλια των επιλογών του, όμως κλου της γευστικής του πρότασης παραμένουν οι σημαιοφόροι της επιτυχίας του, ήτοι τα low & slow μαγειρέματα "δύσκολων" κοπών.

Στο ιστορικό κτήριο 'Κωστής Παλαμάς' του ΕΚΠΑ, υπάρχει πια ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κασσιώτικα ντολμαδάκια και αρνί φρικασέ σε ακαδημαϊκό περιβάλλον;

'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.