'Hurry Up': Ο Χάρης Μπονάνος ετοιμάζει street food σποτ στο Κουκάκι

Το pop up project του δημοφιλή σεφ αποκτά προσεχώς εστιατορική βάση στην οδό Βεΐκου.

Ο Χάρης Μπονάνος ετοιμάζει 'Hurry Up' στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος μόνο άγνωστος δεν είναι στο ευρύ κοινό, καθώς συστήθηκε ουσιαστικά σε αυτό μέσω του MasterChef. Ο ταλαντούχος σεφ όμως τρέχει εδώ και 5 χρόνια το 'Hurry Up', ένα καινοτόμο street food pop-up project, που ίσως έχεις συναντήσει σε κάποιο δημοφιλές φεστιβάλ ή γευστικό event. 

Ο Χάρης Μπονάνος ετοιμάζει 'Hurry Up' στο Κουκάκι 1

Το εν λόγω κόνσεπτ ετοιμάζεται να αποκτήσει πια και εστιατορική υπόσταση, καθώς ο σεφ Μπονάνος, μαζί με τον Κωστή Καρατζιά ('Tarantino Burgers') θα παρουσιάσουν πολύ σύντομα -υπολογίζεται προς τα τέλη Φεβρουαρίου- το 'Hurry Up Street Food'. Πιάνοντας πόστο στο Κουκάκι και την οδό Βεΐκου, θα στεγάζεται σε έναν χώρο με αισθητικό ύφος κάπου ανάμεσα στο Βερολίνο και την Σκανδιναβία και θα σερβίρει fusion φαγητό δρόμου, που θα πατά σε μία fine comfort φιλοσοφία.

Ένα 'εστιατορικό' street food, που θα περικλείει μεν τη φυσιογνωμία και τις βασικές απαρχές του 'χεράτου' φαγητού αλλά θα έχει και τεχνικές. 

Ο Χάρης Μπονάνος ετοιμάζει 'Hurry Up' στο Κουκάκι 6

Ο Χάρης Μπονάνος ετοιμάζει 'Hurry Up' στο Κουκάκι 3

Ο Χάρης Μπονάνος ετοιμάζει 'Hurry Up' στο Κουκάκι 5

Στην κάρτα του θα βρίσκει κανείς περίπου 10 προτάσεις, με εύρος από φρέσκα ραβιόλι και gyozas μέχρι τα signature baos), τα οποία θα πλαισιώνονται με 5 επιλογές σε νεοκοσμίτικα κρασιά και 2 εμφιαλωμένα cocktails. 

Όπως συνηθίζουμε να αναφέρουμε κατά τα δημοσιογραφικά κλισέ, περισσότερα προσεχώς.

Ο Χάρης Μπονάνος ετοιμάζει 'Hurry Up' στο Κουκάκι 2

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
25/11/2025

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.

'Smoku': Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση στην Αθήνα

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Τα nuggets κουνελιού στο 'Jerár'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.