"Grand Hyatt": Ρεβεγιόν με σαγηνευτική θέα

Tο πλήρως ανανεωμένο πολυτελές ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, και μεγαλύτερο «Grand Hyatt» της Ευρώπης, φορά τα γιορτινά του και μάς υποδέχεται με «τόλμη, πολυτέλεια και υπερβολή».

The Grand by Interni

Συνεχίζοντας να γράφει τη δική του ιστορία στην φιλοξενία με την προσθήκη του παλαιού κτηρίου Odeon, το εντυπωσιακό "Grand Hyatt Athens" ενσαρκώνει τον ορισμό του city hotel αλά ελληνικά, αποτελώντας ένα σύγχρονο σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή φιλοξενία. Η κομβική τοποθεσία του, η κομψή αισθητική του, η μαγευτική θέα της ολοφώτιστης Ακρόπολης και η φινέτσα των γαστρονομικών προτάσεων συνθέτουν το απόλυτο κουαρτέτο της εορταστικής μας εξόδου. 

Hyatt Xmas

Το μοντέρνο roof top εστιατόριο "The Grand by Interni" στο penthouse με θέα την οne-side glass πισίνα και την Ακρόπολη ακολουθεί τις υψηλές προδιαγραφές του "Interni", έχοντας στο επίκεντρο τον συναρπαστικό διάλογο Ελλάδας και Ασίας ενώ το ζεν"Aphrodite Lobby Lounge" εδραιώνει την κουλτούρα του all day καταφυγίου στην καρδιά της πρωτεύουσας προτείνοντας μια ιδιαίτερη ποικιλία από κοκτέιλ, snacks και πιάτα βασισμένα σε διαλεχτά υλικά.

Xmas Hyatt

Στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ο γευστικός εκλεκτικισμός συμπυκνώνεται σε πιάτα με διεθνείες επιρροές όπως χειροποίητα gyoza με κοτόπουλο, ντελικάτα inside out sushi rolls, χειροποίητα wonton με κρέμα τυριού και καβούρι,  μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ γλυκοπατάτας, και πάβλοβα με κόκκινα φρούτα. Στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θα υποδεχτείτε το νέο χρόνο με στυλ και γεύσεις όπως σούπα κολοκύθας με κάστανο και τρούφα, πατατοσαλάτα με καπνιστό χέλι και βινεγκρέτ μπέικον, gyoza με χοιρινό και σάλτσα ponzu, κοτόπουλο teriyaki, μοσχαρίσιο φιλέτο με αρωματικό βούτυρο, μπαλοτίνα γαλοπούλας, σουφλέ μανιταριών, φιλέτο ψαριού με μπερ μπλαν και αυγά ρέγγας ενώ η τελευταία σελίδα του δείπνου γράφεται γλυκά με μια πάβλοβα κάστανο, μιλφέιγ ή προφιτερόλ και τον φωτισμένο από τα πυροτεχνήματα αττικό ουρανό. 

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 115, Νέος Κόσμος, 2144021234, hyatt.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ο Θωμάς"

Αρχοντική νοστιμιά στα βουνά

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/12/2025

"Βεργιώτικο"

Μυσταγωγική κρεατοφαγία στη σπηλιά

Το πιάτο της εβδομάδας: Σολομός με στρατσιατέλα στο Matsuhisa Athens

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.