"Grand Hyatt": Ρεβεγιόν με σαγηνευτική θέα

Tο πλήρως ανανεωμένο πολυτελές ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, και μεγαλύτερο «Grand Hyatt» της Ευρώπης, φορά τα γιορτινά του και μάς υποδέχεται με «τόλμη, πολυτέλεια και υπερβολή».

The Grand by Interni

Συνεχίζοντας να γράφει τη δική του ιστορία στην φιλοξενία με την προσθήκη του παλαιού κτηρίου Odeon, το εντυπωσιακό "Grand Hyatt Athens" ενσαρκώνει τον ορισμό του city hotel αλά ελληνικά, αποτελώντας ένα σύγχρονο σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή φιλοξενία. Η κομβική τοποθεσία του, η κομψή αισθητική του, η μαγευτική θέα της ολοφώτιστης Ακρόπολης και η φινέτσα των γαστρονομικών προτάσεων συνθέτουν το απόλυτο κουαρτέτο της εορταστικής μας εξόδου. 

Hyatt Xmas

Το μοντέρνο roof top εστιατόριο "The Grand by Interni" στο penthouse με θέα την οne-side glass πισίνα και την Ακρόπολη ακολουθεί τις υψηλές προδιαγραφές του "Interni", έχοντας στο επίκεντρο τον συναρπαστικό διάλογο Ελλάδας και Ασίας ενώ το ζεν"Aphrodite Lobby Lounge" εδραιώνει την κουλτούρα του all day καταφυγίου στην καρδιά της πρωτεύουσας προτείνοντας μια ιδιαίτερη ποικιλία από κοκτέιλ, snacks και πιάτα βασισμένα σε διαλεχτά υλικά.

Xmas Hyatt

Στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ο γευστικός εκλεκτικισμός συμπυκνώνεται σε πιάτα με διεθνείες επιρροές όπως χειροποίητα gyoza με κοτόπουλο, ντελικάτα inside out sushi rolls, χειροποίητα wonton με κρέμα τυριού και καβούρι,  μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ γλυκοπατάτας, και πάβλοβα με κόκκινα φρούτα. Στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θα υποδεχτείτε το νέο χρόνο με στυλ και γεύσεις όπως σούπα κολοκύθας με κάστανο και τρούφα, πατατοσαλάτα με καπνιστό χέλι και βινεγκρέτ μπέικον, gyoza με χοιρινό και σάλτσα ponzu, κοτόπουλο teriyaki, μοσχαρίσιο φιλέτο με αρωματικό βούτυρο, μπαλοτίνα γαλοπούλας, σουφλέ μανιταριών, φιλέτο ψαριού με μπερ μπλαν και αυγά ρέγγας ενώ η τελευταία σελίδα του δείπνου γράφεται γλυκά με μια πάβλοβα κάστανο, μιλφέιγ ή προφιτερόλ και τον φωτισμένο από τα πυροτεχνήματα αττικό ουρανό. 

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 115, Νέος Κόσμος, 2144021234, hyatt.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.