Italus: Πάντοτε σε festive και νεανικό mood

Italus

Με festive διάθεση απόλυτα συντονισμένη το πνεύμα της εποχής το νεανικό στέκι της Καλλιθέας υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ιταλικές και όχι μόνο γεύσεις. Αρχικά, αυτό που σε κερδίζει στο All-day brunch & aperitivo bar "Italus" είναι ο χώρος: Φιλοξενείται σε μια urban chic σάλα με μοντέρνες γραμμές και ιδιαίτερες ξύλινες και μεταλλικές λεπτομέρειες που προσθέτουν σημαντικές αλλά σε καμία περίπτωση φορτικές πινελιές. 

Italus

Το σούπερ περιβάλλον φοράει "γιορτινά του" και σας περιμένει με απίθανες επιλογές για πληθωρικό -όπως απαιτούν οι ημέρες- brunch. To choco-bloom σε αποδομημένη εκδοχή, που δημιουργούνται εκείνη την στιγμή στο πιάτο σου, το millefeuille και η pavlova συναγωνίζονται τον instagrammable πύργο με pancakes που την κορυφή του στολίζουν πολύχρωμα gourmet popcorn. Μαζί με τον αυθεντικό ιταλικό καφέ, που ετοιμάζεται τελετουργικά μπροστά σου, ο Italus περνάει το πιο δυνατό μήνυμα βιωσιμότητας με την eco-friendly εκδοχή του choco-cup, το φλιτζάνι βάφλας γεμισμένο με espresso ή cappuccino και επικάλυψη σοκολάτας που τρώγεται απολαυστικά στο τέλος.

Italus

Η συνέχεια αναμένεται εξίσου παιχνιδιάρικη με τις ιταλικές πινελιές του στα panini, τη focaccia, την pizzeta και την pizza, να εναλλάσσονται με τα ενδιαφέροντα smoothie bowls, και, φυσικά τα πρώτα cocktails της βραδιάς. Μπορει το "Italus" να αγαπάει την ημέρα, αλλά γνωρίζει πώς να αλλάξει τη διάθεσή σου τις νύχτες, οργανώνοντας Aperol ή Corona party ή προσφέροντάς σου ένα signature cocktail από την λίστα του, ιδανική παρέα για μια γιορτινή βραδιά με pizza και cocktails.

Italus


Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 104, Καλλιθέα,  2109512341, www.italus.gr
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ο Θωμάς"

Αρχοντική νοστιμιά στα βουνά

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/12/2025

"Βεργιώτικο"

Μυσταγωγική κρεατοφαγία στη σπηλιά

Το πιάτο της εβδομάδας: Σολομός με στρατσιατέλα στο Matsuhisa Athens

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.