"Μικρές Κυκλάδες" Κηφισιά: Μεγάλες γιορτινές απολαύσεις

Μικρές Κυκλάδες

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν πριν από λίγα χρόνια οι "Μικρές Κυλάδες" το ταξίδι τους στα βόρεια προάστια, έχοντας σαν αφετηρία έναν κομψό χώρο στην Κηφισιά που τώρα τις γιορτές κυριολεκτικά λάμπει. Ειδικά για τις πιο όμορφες ημέρες του χρόνου, η κουζίνα βάζει τα δυνατά της με σπέσιαλ μενού φτιαγμένα για την περίσταση με δημιουργική θαλασσινή διάθεση.

Μικρές Κυκλάδες

Την παραμονή των Χριστουγέννων (€ 90 κατ’άτομο) θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ανάμεσα σε άλλα, σούπα οστράκων με κυδώνια, μύδια και γαρίδα αρωματισμένη με λεβάντα, και φιλέτο ψαριού με πουρέ αγγινάρας Ιερουσαλήμ και ραγού μανιταριών, ενώ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς (€ 110 κατ’άτομο) η κουζίνα μας δελεάζει με ταρτάρ ψαριού με γλυκόξινη σάλτσα αλλά και μοναδικά χειροποίητα ραβιόλια γεμιστά με αστακό και μους από κουνουπίδι.

Μικρές Κυκλάδες

Και τις δύο βραδιές θα μας καλωσορίσουν με ένα ποτήρι αφρώδες κρασί, ενώ θα υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική που θα απογειώσει την εορταστική ατμόσφαιρα.

Μικρές Κυκλάδες

Αγ. Τρύφωνος 15, Κηφισιά, 2106230930

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Okra

Με τον Δήμο Μπαλόπουλο επί κεφαλής της κουζίνας του, το ρομαντικό loft του Μοναστηρακίου ανανεώνει το γευστικό ενδιαφέρον του, χρειάζεται όμως να ακονίσει περισσότερο τη μαγειρική του πρόταση για να αποκτήσει σαφή ταυτότητα.