Μαγικές και πεντανόστιμες γιορτές στο "Daios Luxury Living"

Το πολυτελές ξενοδοχείο της παραλιακής λεωφόρου Νίκης μας περιμένει για μέρες και νύχτες γεμάτες λάμψη, με δυο γιορτινά gala dinners να βάζουν στα φετινά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μοναδική γαστρονομική υπογραφή.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Διακριτική πολυτέλεια, pal χρώματα, φυσικά υλικά και minimal αισθητική, σε συνδυασμό με τον έξυπνο σχεδιασμό που φροντίζει όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου να απολαμβάνουν σαγηνευτική θέα προς το γαλάζιο του Θερμαϊκού, κάνουν την πρόταση φιλοξενίας του "Daios Luxury Living" μια από τις πλέον ασυναγώνιστες της Θεσσαλονίκης - κι αυτό πριν καν αναφέρουμε τη στρατηγική τοποθεσία του πάνω στην λεωφόρο Νίκης, μια ανάσα από το Λευκό Πύργο και δίπλα στις καλύτερες πιάτσες της πόλης.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Ένας από τους πλέον απροσπέραστους προορισμούς διαμονής της πόλης, το "Daios Luxury Living" κάνει αυτές τις γιορτές ακόμη πιο σαγηνευτική την εμπειρία φιλοξενίας του, διοργανώνοντας δύο μοναδικά Gala Dinners, για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και τις πρωτοχρονιάς, αλλά και ξεχωριστά μενού ανήμερα των δυο μεγάλων γιορτών.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Έτσι, η παραμονή των Χριστουγέννων ξενικά με το απαλό χάδι των φυσαλίδων της σαμπάνιας στον ουρανίσκο, προετοιμάζοντάς μας για ένα γαστρονομικό ταξίδι φινέτσας και πολυτέλειας. Πιάτα όπως ο αστακός με bearnaise κι αυγά χρυσής ρέγκας, ή η βελουτέ πατάτας με φρέσκια τρούφα και μαγιονέζα κρεμμυδιού, θα δώσουν πάσα σε ντελικάτες δημιουργίες σαν το ραβιόλι γεμιστό με ραγού άγριων μανιταριών και το χοιρινό γάλακτος με μεταγιόν σελινόριζας, τρούφα και σάλτσα από δαμάσκηνα.

Ο γαστρονομικός πήχης παραμένει ψηλά και για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, φυσικά, με τη σαμπάνια να κηρύσει εορταστική έναρξη, και βελουτέ αγκινάρας με φρέσκια τρούφα, και καρπάτσιο καραβίδας με φρέσκο τσίλι και μαγιονέζα αυγοτάραχο να ανοίγουν μεγαλειωδώς τη βραδιά, που συνεχίζεται με προτάσεις όπως τα τορτελίνι με σάλτσα τρούφας, καρύδια πεκάν και αφρό πατάτας, αλλά και το μοσχαρίσιο φιλέτο με φρέσκια τρούφα, σάλτσα κόκκινου κρασιού και αγκινάρα Ιερουσαλήμ.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Και στις δυο βραδιές, το ρυθμό στο γαστρονομικό ταξίδι θα δίνουν οι νότες της INJOY Live Band, με jazz, swing και Christmassy μελωδίες να απογειώνουν το γιορτινό πνεύμα, ενώ ο σεφ και η γαστρονομική ομάδα του "Daios Luxury Living" ετοιμάζουν γευστικές εκπλήξεις με πληθωρικές διαθέσεις, τόσο για την ημέρα των Χριστουγέννων, όσο και για την πρώτη μέρα του χρόνου.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.