Octobeer Festival-aki στον "Σασμό" με άφθονη μπύρα και κρητική μουσική

Εκτός από την κρητική γαστρονομία το κοινό θα απολαύσει και άφθονη μπύρα, σε συνεργασία με το πρώτο μικροζυθοποιίο της Ελλάδας, που παράγει τη γνωστή μπύρα Craft του Παύλου Εμμανουηλίδη.

Σασμός

Το εστιατόριο "Σασμός", που βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας, ετοιμάζεται να γιορτάσει το δικό του Octobeer Festival-aki στις 18 Οκτωβρίου 5 μ.μ.. Εκτός από την κρητική γαστρονομία το κοινό θα απολαύσει και άφθονη μπύρα, σε συνεργασία με το πρώτο μικροζυθοποιίο της Ελλάδας, που παράγει τη γνωστή μπύρα Craft του Παύλου Εμμανουηλίδη.

Ο "Σασμός" ετοιμάζει για τους επισκέπτες και λάτρεις της κρητικής γαστρονομίας, τα "Ρακο-καζανέματα" στις 27 Οκτωβρίου, κερνώντας παραδοσιακή ρακή υπό την μουσική υπόκρουση κρητικής λύρας και τον "Αι-Γιώργη Μεθυστή" στις 3 Νοεμβρίου. Πρόκειται για τη μέρα που στην Κρήτη γίνεται το άνοιγμα των βαρελιών με το καινούριο κρασί της χρονιάς.

Γρηγορίου Λαμπράκη 1-3, Γλυφάδα, Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2108981902

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.