Octobeer Festival-aki στον "Σασμό" με άφθονη μπύρα και κρητική μουσική

Εκτός από την κρητική γαστρονομία το κοινό θα απολαύσει και άφθονη μπύρα, σε συνεργασία με το πρώτο μικροζυθοποιίο της Ελλάδας, που παράγει τη γνωστή μπύρα Craft του Παύλου Εμμανουηλίδη.

Σασμός

Το εστιατόριο "Σασμός", που βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας, ετοιμάζεται να γιορτάσει το δικό του Octobeer Festival-aki στις 18 Οκτωβρίου 5 μ.μ.. Εκτός από την κρητική γαστρονομία το κοινό θα απολαύσει και άφθονη μπύρα, σε συνεργασία με το πρώτο μικροζυθοποιίο της Ελλάδας, που παράγει τη γνωστή μπύρα Craft του Παύλου Εμμανουηλίδη.

Ο "Σασμός" ετοιμάζει για τους επισκέπτες και λάτρεις της κρητικής γαστρονομίας, τα "Ρακο-καζανέματα" στις 27 Οκτωβρίου, κερνώντας παραδοσιακή ρακή υπό την μουσική υπόκρουση κρητικής λύρας και τον "Αι-Γιώργη Μεθυστή" στις 3 Νοεμβρίου. Πρόκειται για τη μέρα που στην Κρήτη γίνεται το άνοιγμα των βαρελιών με το καινούριο κρασί της χρονιάς.

Γρηγορίου Λαμπράκη 1-3, Γλυφάδα, Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2108981902

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Topa

Το κρητισπανικό καφενείο της Κυψέλης παντρεύει γεύσεις δύο εκ των πιο περήφανων περιοχών της Μεσογείου, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/07/2025

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.