Tα 'TGI Fridays' και το 'Cap Cap' ζωντανεύουν τους θρύλους του Halloween

Spooky mood, σκαλισμένες κολοκύθες jack-o'-lantern, μαγική Halloween ατμόσφαιρα και 'Trick or treat' περιμένουν όσους επισκεφτούν τα καταστήματα TGI Fridays™ από 10 έως 31 Οκτωβρίου.

'TGI Fridays' x 'Cap Cap'

Ο Οκτώβρης είναι εδώ και φέρνει μαζί του φθινοπωρινή διάθεση αλλά και αέρα Halloween. Τα TGI Fridays™ σε συνεργασία με το αγαπημένο Cap Cap μας προσφέρουν ένα λαχταριστό Spooky Sugar Rush, μέσω ενός ξεχωριστού Halloween dessert menu,  ενώ ο ανανεωμένος φθινοπωρινός κατάλογος μας χαρίζει comfort γεύσεις φέρνοντάς μας πιο κοντά στην all time classic Αμερικάνικη κουλτούρα. 

Η έμπειρη ομάδα του Cap Cap για δεύτερη χρονιά δημιούργησε γλυκά με φαντασία, εμπνευσμένα από τους θρύλους και τα ξόρκια του Halloween όπως το σοκολατένιο soft cookie pie με γέμιση bueno που ακούει στο όνομα Yummy Spider και το άκρως φθινοπωρινό Wicked Pumpkin, ένα blondie λευκής σοκολάτας με κολοκύθα, cream cheese σερβιρισμένο με παγωτό βανίλια, σως καραμέλας και marshmallow.

'TGI Fridays' x 'Cap Cap' 2

Spooky mood, σκαλισμένες κολοκύθες jack-o'-lantern και μαγική Halloween ατμόσφαιρα περιμένουν όσους επισκεφτούν τα καταστήματα  TGI Fridays™ από 10 έως 31 Οκτώβρη αλλά και μια πεντανόστιμη απάντηση στην ερώτηση "Trick or treat”. 

Tα φθινοπωρινά vibes όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς στο μενού κάνουν την εμφάνισή τους νέες αλλά και κλασικές αγαπημένες γεύσεις. To Creamy Parmesan and Spinach Dip, ένα άκρως κρεμώδες dip παρμεζάνας, με ψιλοκομμένο σπανάκι και Philadelphia cheese θα γίνει το απόλυτο crowd-pleaser ορεκτικό κάθε παρέας, ενώ back by popular demand η Orange and Walnut Salad κάνει την επάνοδο της, θυμίζοντας μας πως οι σαλάτες μπορούν να είναι συναρπαστικές! 

'TGI Fridays' x 'Cap Cap' 1

Κατευθείαν από τους δρόμους της Λουϊζιάνα a.k.a Big Easy έρχεται το New Orleans Chicken, δύο φιλέτα στήθος κοτόπουλου με μπαχαρικά Cajun που περιχύνονται με Cajun Cream sauce και συνοδεύονται με Spanish rice και ψητό καλαμπόκι σχάρας. Οι vegetarian δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν το Portobello Burger, με ζουμερό, μαριναρισμένο μανιτάρι Portobello, baby σπανάκι, ντομάτα και καπνιστή Gouda.

Τα TGI Fridays™ σας προσκαλούν να ανακαλύψετε τις νέες γευστικές προτάσεις και να ζήσετε από κοντά την μαγεία του Halloween ενώ το τελευταίο τριήμερο του Οκτωβρίου σας περιμένουν ξεχωριστά Halloween Events σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™. Let’s eat, drink and be spooky!


Info

Spooky Sugar Rush 
Σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 10-31 Οκτωβρίου. 

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Καπνικαρέας 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.