O "Ananias" επιστρέφει ανανεωμένος συνδυάζοντας κρεατοφαγία υψηλού επιπέδου με ένα νέο wine menu

Το πληθωρικό κρεατοφαγικό concept συγκαταλέγεται και αυτό τον χειμώνα στις βασικές προτάσεις του εστιατορίου, ενώ στην μπάρα προστίθεται ένα μενού επιλογών finger food ώστε να συνοδεύσει το κρασί από την wine list που επιβραβεύει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του κρασιού.

Ananias © Λεωνίδας Τούμπανος

Μετά τους πρώτους 6 μήνες λειτουργίας του ο "Ananias" στο Μαρούσι επιστρέφει δριμύτερος και άκρως ανανεωμένος.

Ananias
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το πληθωρικό κρεατοφαγικό concept από τον maître του είδους, σεφ Ηλία Σκουλά, με βασικούς πυλώνες τη γαλλική rotisserie ή την αργεντίνικη parilla συγκαταλέγεται και αυτό τον χειμώνα στις βασικές προτάσεις του εστιατορίου, ενώ στην μπάρα προστίθεται ένα μενού επιλογών finger food ώστε να συνοδεύσει το κρασί από την wine list που επιβραβεύει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του κρασιού.

Ananias
© Λεωνίδας Τούμπανος

Κατάλληλο για επαγγελματικές συναντήσεις και γεύματα, με γούστο και αγάπη για το καλό φαγητό.

Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Okra

Με τον Δήμο Μπαλόπουλο επί κεφαλής της κουζίνας του, το ρομαντικό loft του Μοναστηρακίου ανανεώνει το γευστικό ενδιαφέρον του, χρειάζεται όμως να ακονίσει περισσότερο τη μαγειρική του πρόταση για να αποκτήσει σαφή ταυτότητα.

Αφιέρωμα | Ιταλική Κουζίνα: Εστιατόρια της Αθήνας που μιλούν -πολύ καλά- ιταλικά

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.