O "Ananias" επιστρέφει ανανεωμένος συνδυάζοντας κρεατοφαγία υψηλού επιπέδου με ένα νέο wine menu

Το πληθωρικό κρεατοφαγικό concept συγκαταλέγεται και αυτό τον χειμώνα στις βασικές προτάσεις του εστιατορίου, ενώ στην μπάρα προστίθεται ένα μενού επιλογών finger food ώστε να συνοδεύσει το κρασί από την wine list που επιβραβεύει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του κρασιού.

Ananias © Λεωνίδας Τούμπανος

Μετά τους πρώτους 6 μήνες λειτουργίας του ο "Ananias" στο Μαρούσι επιστρέφει δριμύτερος και άκρως ανανεωμένος.

Ananias
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το πληθωρικό κρεατοφαγικό concept από τον maître του είδους, σεφ Ηλία Σκουλά, με βασικούς πυλώνες τη γαλλική rotisserie ή την αργεντίνικη parilla συγκαταλέγεται και αυτό τον χειμώνα στις βασικές προτάσεις του εστιατορίου, ενώ στην μπάρα προστίθεται ένα μενού επιλογών finger food ώστε να συνοδεύσει το κρασί από την wine list που επιβραβεύει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του κρασιού.

Ananias
© Λεωνίδας Τούμπανος

Κατάλληλο για επαγγελματικές συναντήσεις και γεύματα, με γούστο και αγάπη για το καλό φαγητό.

Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/12/2025

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.

"Το Μαγαζάκι Που Λέγαμε": Ταξίδι γεύσεων με φόντο την Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, πυροδοτώτησε το ρεύμα των μικρών προσωπικών εστιατορίων στην πόλη.

"Κοντοσώρος": Συνεχίζει επάξια την ελληνική γευστική κληρονομιά στο Ξινό Νερό

Το Ξινό Νερό, το απομακρυσμένο χωριουδάκι της Φλώρινας, μετατράπηκε σε προορισμό για φίλους της καλοφαγίας χάρη στη γευστική μοναδικότητα αυτού του μαγαζιού-διαμάντι.